Singapore Airlines med ny Champagne i First Class

Singapore Airlines First Class Suites

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De av oss som er privilegert nok til å få fly First Class med Singapore Airlines, kan fra og med denne uken også nyte Taittinger Comtes de Champagne om bord.

Denne uken introduserer Singapore Airlines Comtes de Champagne Blanc de Blancs fra det prestisjetunge familieeide champagnehuset Taittinger, for sine passasjerer i første klasse. Champagnen produseres bare i de beste årene og er utelukkende sammensatt av Chardonnay fra fem grand cru-vingårder. Med strenge kvalitetskriterier for produksjonen og en lang modningsperiode på åtte til ti år, sier det seg selv at disse boblene ikke produseres i store volumer.

Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs

I valg av Champagne har flyselskapets eget vinpanel, bestående anerkjente vineksperter som Michael Hill-Smith, Jeannie Cho Lee og Oz Clarke, blindtestet viner fra mange av verdens mest berømte vinregioner, før valget falt på Comtes de Champagne for sin eksepsjonelle kvalitet og smak.

350 000 flasker i året

Hvert år serverer Singapore Airlines mer enn 350 000 flasker Champagne om bord på sine flygninger. Comtes de Champagne får selskap av Dom Pérignon og Krug Grand Cuvée, som Singapore Airlines også serverer i første klasse.

– Vi er svært beæret over å få ta del i Singapore Airlines søken etter perfeksjon. Vi legger mye lidenskap i å lage noen av de beste vinene i verden og håper at passasjerer i første klasse vil nyte flyreisen med våre sofistikerte og elegante viner, sier Clovis Taittinger, som er administrerende direktør i Taittinger.

Singapore Airlines Lobster thermidor i first class og suites

Comtes de Champagne vil i første omgang bli servert på rutene til Auckland, Beijing, Delhi, Dubai, Melbourne, Mumbai, Seoul, Shanghai, Sydney og Tokyo. Fra februar neste år introduseres den nye Champagnen også på andre ruter.

Foto: Singapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *