Se Singapore Airlines’ nye førsteklasse fra Kastrup

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Torsdag den 10. august tok Singapore Airlines av med en ny flytype fra København lufthavn, Kastrup. Selskapet kan dermed tilby reiseglade skandinaver en opplevelse på første klasse til og fra Kastrup. Vi ser nærmere på kabinen i videoen nederst i denne saken.

I tillegg til introduksjonen av første klasse kan Singapore Airlines tilby et nytt Premium Economy-produkt til deres reisende fra København. Nordisk-sjef i Singapore Airlines, Erwin Widjaja uttaler følgende:

Jeg kan ikke forestille meg en bedre måte å feire vårt nordiske 40-årsjubileum på enn å gi våre kunder et nytt fly og med to ny klasser å velge mellom. Vi er stole av a kunne tilby første klasse på være populære direkterute mellom København og Singapore; samtidig introduserer vi den populære klassen Premium Economy, så våre kunder får fire klasser å velge mellom. Det nye flyet viser at vi satser på hele Norden.

To nye klasser introduseres

Setene på First Class er bredere enn normalt, som gjør dem til bransjens bredeste, det samme gjelder Business Class setet med sine 71 centimeter. Alt i alt er det mer plass og komfort ombord på Singapore Airlines’ nye 777-300ER enn det er på tilsvarende fly hos andre selskaper, det skyldes blant annet itroduksjonen av en ny klasse, Premium Economy. Erwin Widjaja sier følgende:

I alle klasser ombord på våre nye fly oppleves ekstra komfort og vi kan se på de første bookingene at kundene er svært interesserte i Premium Economy, som sammenlignet med Economy gir ekstra setebredde, komfort, større skjermer og mulighet for vår attraktive Book the Cook-ordning på returen fra Singapore.

Vi kan allerede nå se at de første bookingene på First Class kommer. Det er særlig gjester til Sørøstasia som viser interesse for dette.

Nye Boeing 777-300ER med fire klasser

Flyet har kun 264 seter, noe som er betydelig færre enn hos konkurrenter med tilsvarende flytyper. Premium Economy har blitt godt mottatt i Europa og er etterspurt av passasjerer som ønsker oppgradert komfort, men til en lavere pris enn Business Class. Prisen for oppgradering på en tur-retur til Australia kan forventes å ligge på litt over 6 000,-.

Setene på første klasse er designet av anerkjente BMW Dreamworks som har levert et svært stilfullt og stramt design. Fordelingen av seter i den nye flytypen til og fra København er som følgende:

  • Fire seter på First Class.
  • 48 seter på Business Class.
  • 28 seter I Premium Economy.
  • 184 seter på Economy.

Få en oversikt over setefordelingen på den nye Boeing 777-300ER hos Singapore Airlines.

First Class i verdensklasse

Serveringen ombord på First Class er i egen klasse og tar deg gjennom en syv-retters gourmetmiddag servert på porselen fra Wedgewood, det hele toppes med champagne fra Dom Perignon eller Krug som kunden selv velger, dette er Singapore Airlines er alene om å tilby. Alt i alt kan reisende forvente drikkevarer fra absolutt øverste hylle.

Pyjamas og tøfler er selvfølgeligheter, i tillegg tilbys hygieneartikler fra italienske Salvatore Ferragamo. Etter en rask oppfrisking kan passasjerene på First Class legge seg ned i en 90 centimeter bred seng, noe ingen andre selskaper kan tilby.

 

Prisen for en tur-returflyvning fra København til Singapore ligger på over 60 000,- kroner, noe som gjør opplevelsen tilgjengelig for svært få. Hvis du har samlet poengene i Singapore Airlines’ bonusprogram kan du komme rimelig unna, for 110 000 KrisFlyer-poeng og rundt 200,- i skatter og avgifter.

Den nye Premium Economy

Premium Economy har blitt svært utbredt hos flere selskaper de siste årene. Flere selskaper godkjenner ikke reiser i Business Class, men godkjenner reiser i den forbedrede økonomiklassen. Samtidig er det også flere privatreisende som ønsker bedre komfort. Dette har gjort tilbudet populært. Singapore Airlines’ salgssjef i Danmark uttaler følgende til InsideFlyer:

At vi kan tilby fire klasser ombord på vår populære rute til Singapore gjør at vi har muligheten til å gjøre flere kunder fornøyde. Vi har et fly med kun 264 seter, som er 25 prosent mindre enn det som er vanlig hos flytypen. Alle ombord får en god opplevelse og komfort. Vårt nye Premium Economy-produkt har vært etterspurt av bedrifter og private og vi ser allerede et bra salg på disse billettene.

Feiring av den nye flytypen

Det var et stort program for å feire denne første flyvningen fra København. InsideFlyer var tilstede på gate for å se flyet og kabinen, samt delta i feiringen. Det var både servering av champagne og annen snacks, samt en frisk Singapore Sling laget for anledningen.

Etter en rekke taler ble det gjort klart til å klippe det røde b åndet og la de reisende ombordstige flyet. De og fremtidige passasjerer vil helt sikkert nyte den økte komforten som Singapore Airlines nå tilbyr. Siste gang København kunne tilby første klasse, var da Emirates tilbød det på deres rute til Dubai, starten av 2013.

Lei inn kokken

Du kan bli mer kjent med produktet på Singapore Airlines’ nettsider, samt bestille maten du ønsker på turen. En av deres klassikere er Lobster Thermidor, som du kan velge gjennom deres tjeneste Book the Cook.

Videogjennomgang av alle kabinene

Vi har laget en videogjennomgang av torsdagens presentasjon av de fire nye klassene, slik at du kan få et inntrykk av deres First Class, Business Class, Premium Economy og Economy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *