Singapore Airlines pusser opp loungene på Changi Airport

Singapore Airlines pusser opp loungene på Changi

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines investerer over 300 millioner i fornying av sine SilverKris og KrisFlyer Gold-lounger på Changi Airport terminal 3. Renoveringen starter allerede i august og forventes å være ferdig i midten av 2021.

Etter ombyggingen vil loungene på terminal 3 få totalt 30% høyere kapasitet enn i dag. De nye loungene vil få større åpne områder, oppgraderte fasiliteter og et bredt utvalg av mat og drikke. Singapore Airlines har engasjert anerkjente hotelldesignere fra Hirsch Bedner Associates til å gi loungene et nytt utseende og en friskere atmosfære. Temaet skal være moderne, men hjemkoselig og tidløst elegant.

First Class Lounge og The Private Room

En helt ny First Class Lounge og The Private Room skal gi den ultimate loungeopplevelsen, med luksuriøse sitteplasser for både arbeid og rekreasjon. First Class Lounge skal selvfølgelig fortsatt ha flaggskipbar, og a la carte-restauranten i The Private Room blir også med videre. Reisende kan se fram til en nøye sammensatt sesongbasert meny, i tillegg til de klassiske favorittene.

Singapore Airlines pusser opp loungene på Changi

Betjent bar og frokosttilbud i Business Class

Business Class-loungen skal utvides og skal deles inn i fire ulike soner tilpasset kundenes behov. Reisende med korte bakkeopphold kan ta en lett matbit i en avslappet kafé setting. Har du mer tid til rådighet vil restauranten tilby et fullt utvalg av asiatiske og internasjonale retter, inkludert lokale signaturretter som tilberedes i loungen.

Et av høydepunktene i den nye Business Class-loungen er en betjent bar, som også skal fungere som frokoststasjon om morgenen. Avlukker vil også være tilgjengelig for reisende som behøver å jobbe uforstyrret. Trenger du å lade opp før resten av turen, kan du benytte deg av det nye hvileområdet med sjeselonger for å sove.

Singapore Airlines pusser opp loungene på Changi

Den nye KrisFlyer Gold-loungen blir dobbelt så stor som den gamle. Den vil få dedikerte arbeidsrom, større uteservering og større spiseområde. Her vil det også være mulighet for å ta en dusj.

Ny business lounge først

– Med omfattende forarbeid og tilbakemeldinger fra våre kunder har vi sett på hele kundereisen med nye øyne når vi har utviklet og designet vår nye lounger på terminal 3. På bakgrunn av våre kunders ønsker og behov ønsker vi å tilby en opplevelse av luksus og varm gjestfrihet, slik Singapore Airlines er kjent for. Prosjektet er en viktig del av vårt ustoppelige arbeid for å løfte kundeopplevelsen, både på bakken og i lufta. Vi ser fram til å vise fram vårt nye tilbud etter hvert som ombyggingsarbeidet fullføres, sier Marvin Tan i Singapore Airlines.

Arbeidet med loungene vil gå over fire faser hvor loungene vil bli oppgradert seksjon for seksjon. Ombyggingen starter med Business Class-loungen, før turen kommer til First Class Lounge og The Private Room, og til slutt KrisFlyer Gold-loungen. Reisende som påvirkes av arbeidet vil få tilbud om å bruke midlertidige lounger for å opprettholde tilbudet mens ombyggingen pågår.

Foto: Singapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *