Skal det være en alkoholfri GT før maten?

Air New Zealand med alkoholfri gin-cocktail

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For mange av oss hører god mat og drikke med når man flyr godt. Mange flyselskaper satser imidlertid tungt på å gjøre produktene sine både sunnere og mer miljøvennlig. Sist ute er Air New Zealand som nå tilbyr cocktails laget med alkoholfri gin.

Mange flyselskap satser tungt på miljøvennlige og helsebringende alternativer. Kanskje litt for tungt mener enkelte. Uansett hva man måtte mene er dette en trend som brer om seg i bransjen. Som en støtte til måteholdsorganisasjonen Dry July tilbyr Air New Zealand drinker laget av alkoholfritt brennevin fra Ecology & Co på flygninger mellom Auckland og San Francisco i juli.

Ecology & Co alkoholfri gin

Sunnere drikke til sunnere mat

Ifølge Air New Zealands sjef for kundetilfredshet Niki Chave, er de alternative aperitiffene et resultat av tilbakemeldinger fra selskapets kunder.

– Å nyte en god drink er et reiseritual mange av våre kunder setter pris på. 11% av kundene våre drikker imidlertid ikke alkohol. Ytterligere en av ti drikker aldri alkohol i lufta, fordi de vil unngå å føle seg slapp og dehydrert når de ankommer reisemålet, sier Chave.  – Det er også en økende bevissthet rundt renere drikkevalg som går hånd i hånd med den voksende interessen for sunn mat. På samme måte Ecology & Co ønsker vi å gi våre kunder friske smaksopplevelser. Vi er veldig glade for å ha deres Asian Spice og London Dry på drikkekartet.

Ble til i et hageskur

Di Miller, som er en av Ecology & Cos grunnleggere, sier det er stor interesse for brennevin uten sukker, karbohydrater og alkohol. Responsen etter lanseringen i oktober i fjor har vært enorm.

– I motsetning til tradisjonell gin som bruker alkohol for å bevare smaken, er vårt brennevin laget av utelukkende av planter og krydder som vi bland for hånd for å skape våre unike smaker. Resultatet er en sofistikert voksendrink som ikke gir bakrus, sier Di Miller. – Den globale eksponeringen vi får gjennom samarbeidet med Air New Zealand er mer enn vi kunne drømme om. Det er et fantastisk utstillingsvindu for et autentisk produkt fra New Zealand som bokstavelig talt ble til i et hageskur. Vi er veldig spente på hvor veien går videre.

Air New Zealand vil servere Muriwai Mule med Ecology & Co Asian Spice og Tahi Rua Tonic med Ecology & Co London Dry på NZ7 og NZ8 fram til 31. juli.

Forsidefoto: Air New Zealand

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *