Singapore Airlines skal oppgradere kabinen på nye A380

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines (SIA) har bestemt seg for å oppgradere kabinen på sine fem nye Airbus A380. Dette er maskiner som er på fast ordre fra Airbus med levering i andre halvår 2017.

«Disse flyene vil ha den nyeste, og mest moderne kabinen»

Goh Choon Phong, Chief Executive Officer, SIA

 

a350-sq-c kabinen
Singapore Airlines – A350 Business kabin

Det var under leveranse seremonien av Airbus fly nr. 10 000, at toppsjefen i det Singapore baserte selskapet informerte pressen om dette. Goh ønsket på dette tidspunktet ikke å gi flere detaljer om A380 kabin oppgraderingen, men sa at selskapet fortsatt har stor tillit til Airbus A380, spesielt på ruter med høy etterspørsel, og flyplasser med slot-restriksjoner.

«Dette flyet bidratt til å utvikle Singapore som hub», sa han.

Forlengelse

Star Alliance-medlemmet har valgt å ikke forlenge leieavtalen på den først leverte A380-800 når den utløper i oktober 2017. SIAs fem første A380 fly er blant maskinene som er planlagt utfaset av flåten allerede neste år, og er all på 10 års leieavtaler med opsjoner for forlengelse.

SIA var Airbus sin lanserings kunde da A380 kom på markedet i oktober 2007. Selskapet har totalt 19 av denne modellen i drift.

Flyselskapet har fortsatt ikke besluttet om de skal forlenge sine gjenværende A380 leieavtaler. Goh fortalte at hver enkelt leieavtale har en sin egen tidslinje, som vil bli vurdert når utløpsdatoen nærmer seg.

Kilde: ATW-online

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *