Kjøp rimelige Club Carlson Gold Points i oktober

konferanse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Club Carlson (som er Radisson-hotellenes lojalitets program) har en kampanje som gjelder ut oktober: Akkurat nå kan du kjøpe Club Carlsons Gold Points for bare 3,2 øre. Det er vesentlig lavere enn normal prisen.

De aller fleste av hotellenes lojalitetsprogrammer tilbyr medlemmene kampanjer i gitte perioder, i tillegg til å tjene poeng på nettene kan også kjøpe ekstra poeng dersom du bare mangler litt på kontoen for  å betale for drømmeovernattingen. Tilbudet gjelder også hos Club Carlson..

På Club Carlson kan man kjøpe 1000 Gold Points for 7 USD (eller nesten NOK 56 – avhengig av valutakurs). Frem til 31 oktober er dette alternativet litt mer interessant.  Som medlem får man mer for pengene når Club Carlson gir en bonus på 75%: Kjøp 1000 poeng og få 750 poeng på toppen av dette. Dette gir en kostnad på ca 3,2 øre per poeng.

Jeg bruker vanligvis mine poeng på Radisson Blu hoteller i Norge og Nord-Europa. Da betaler jeg vanligvis 66 000 poeng for en overnatting i et Business class rom. De 66 000 poengene tilsvarer en kostnad på NOK 2100  hvis jeg hadde kjøpt poengene i denne kampanjen. Ofte blir det billigere å betale kontant i resepsjonen, enn å kjøpe poeng for deretter å bruke dem som et betalingsinstrument.

Club-Carlson

Club Carlson delbetaling

Men smarte medlemmer kan i stedet bruke poengene som delbetaling av et rom. For eksempel, se på mulighetene ved Radisson Blu Oslo lufthavn for en overnatting fra 25 til 26 november i 2016.

Oslo Radisson Blu hotel - Gardermoen
Oslo Radisson Blu hotel – Gardermoen

Medlemmer av Club Carlson, kan bestille et rom til medlemspris (første linje i tabellen) til 1,212 kroner. Alternativt kan jeg få samme rom for 957 kroner + 20.000 poeng. Eller med andre ord: 20.000 poeng kan løses inn til en besparelse på 255 kroner. Her har poengene plutselig en verdi på 1,2 øre pr. poeng ( noe mindre enn 3,2 øre pr poeng  som i dagens tilbud). Jeg har funnet gode deals på Trysil og i København. Besparelsene er best midtuke (etter min erfaring).

Men ingenting vokser inn i himmelen. Du kan kjøpe maksimalt 40.000 poeng i løpet av et kalenderår. Hvis du ikke har kjøpt poeng hos Club Carlson i år, kan du derfor med bonus på 75% få opp til 70.000 poeng ved dette tilbudet.

Konklusjon: Hvis du trenger poeng på kontoen din hos Club Carlson – eller de har en verdi for deg, noe som er betydelig høyere enn 3,2 øre, så nå er det på tide å slå til.

Du kan kjøpe dine Club Carlson poeng via denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *