Singapore Airlines setter sin første Airbus A350 i langdistanse-trafikk

Toulouse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som vi skrev om i starten av mars, har Singapore Airlines mottatt sin første Airbus A350-900, og nå er tiden komme til å sette det første av ialt 67 fly selskapet har bestilt av denne typen, i langdistanse-trafikk.

I tiden siden levering har denne maskinen flydd enkelte kortere ruter i Asia for å trene opp mannskapet i å håndtere den nye flytypen. Men intensjonen er at flyet skal brukes på langdistanse-rutene.

Mandag 9. mai kl 23:55 lokal tid, setter SQ324 kursen mot Amsterdam, og med det er Singapore Airlines operasjoner med Airbus A350 startet. 13 timer og 20 minutter senere vil flyet lande i Amsterdam, kl 07:15 lokal tid. Returen har fått rutenummer SQ323 og har avgang fra Amsterdam kl 11:15 og bruker 12 timer og 40 minutter på turen tilbake til Singapore, hvor det lander neste dag kl 05:55. Det gir massevis av muligheter til gode videreforbindelser ut i Asia eller Oceania.

Singapore Airlines nye A350-900 vil bestå av 253 seter fordelt på tre klasser, med 42 seter i Business Class, 24 seter i Premium Economy og 187 seter i Economy Class.

Business Class på den nye flytypen vil ha Singapore Airlines sine aller nyeste seter. For oss ser de riktig så flotte ut, og vil nok hjelpe selskapet til å beholde sin posisjon som en av de beste tilbydere av Business Class-produktet blant verdens flyselskaper.

SQ Biz sete

Her er Singapore Airlines sine egne beskrivelser av setene i den nye flytypen:

Premium Economy:

SQ A350 Prem Eco tegning

Business Class:

SQ A350 Biz sete tegning

Economy Class:

SQ A350 Eco tegning

Også maten skal holde et høyt nivå ombord:

SQ A350 mat

Det som er klart for videre utrulling av denne flytypen på Singapore Airlines sitt rutenett, er at selskapet åpner en ny rute til Düsseldorf den 21. juli og vil fly ruten 3 ganger i uken. Hva planene er videre, er foreløpig ikke offentliggjort.

Vi kan jo håper på at selskapet i fremtiden setter inn den nye flytypen på deres eneste flyrute til Skandinavia, København. Eller enda bedre at de i fremtiden kunne komme til å åpne en direkterute mellom Oslo og Singapore. Det vil bare tiden vise.

 

Alle bilder: Singapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *