Singapore Airlines stenger de skandinaviske rutene

Singapore Airlines Airbus A350-900ULR

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som et resultat av lavere etterspørsel på grunn av koronaviruset COVID-19, har de fleste flyselskap måttet kutte i rutetilbudet sitt. Nå stenger Singapore Airlines begge sine skandinaviske ruter inntil videre.

Singapore Airlines reduserer kapasiteten ytterligere som følge av at mange land stenger grensene for å hindre spredningen av koronaviruset COVID-19. Selskapet vil fremover operere med 50 prosent av opprinnelig kapasitet, og utelukker ikke flere kutt.

– Vi har mistet mye trafikk på kort tid, og det er ikke lenger mulig for oss å opprettholde dagens aktivitet. Vi forventer at situasjonen akselererer ytterligere, og som gruppe er vi forberedt på en lang og vanskelig periode, sier Goh Choon Phong, administrerende direktør i Singapore Airlines.

Singapore Airlines med Airbus A350 på Singapore-Købnhavn
Singapore Airlines økte nylig kapasiteten til København ved å sette inn større fly og flere avganger. Foto: Henrik Olsen

Stopp for Stockholm og København

Singapore Airlines tar flere grep for å sikre selskapets likviditet, og er blant annet i dialog med fagforeningene. Flere ruter er allerede midlertidig innstill og nå er det også inntil videre slutt for rutene fra Stockholm og København. Stockholm – Singapore er lukket fram til 1. mai. København – Singapore har sin siste avgang søndag 22. mars og vil være lukket fram til 2. mai. Selskapet sier de vurderer situasjonen fortløpende.

Flyselskapet ber kunder som har bestilt reiser i denne perioden om å ta kontakt med reisebyrået sitt. Har du bestilt reisen direkte fra flyselskapet kan du kontakt med [email protected] eller [email protected].

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *