Mer skikjøring og eventyr for barn og unge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Smarte kameraer som fanger dine hopp i parkene på film, Valles skiskole for barn samt mer skikjøring. Det er noen av alle nyhetene fra skireiseselskapet SkiStar foran vintersesongen der fokus ligger på de unge, en helt ny topp moderne ekspressheis i Trysil og lengre skisesong i Hemsedal. 

– Med våre nyheter i vinter vil vi bidra til at barn og unge får kjenne hvor morsomt det er å røre på seg og være ute i naturen. Det skal være enkelt og morsomt å dra på en aktiv ferie til fjells med hele familien,  

Linda Morell, PR-sjef, SkiStar AB

Den nye filmtjenesten MySkiStar Video Feature lanseres nå i SkiStars Snow Parks i Trysil og Hemsedal. Det innebærer at skikjørerens Skipass leses av ved inngangen til parken. Faste smartkameraer filmer turen og innen noen minutter er filmen lastet opp på kjørerens MySkiStar-profil. Der kan man se sin tur, lagre filmene og spre sine triks til kompiser via sosiale medier.

På SkiStars skandinaviske skisteder lanseres også Valles egne skiskole, en morsom måte for barn i alderen 3 til 9 år å lære seg trygg og sikker skikjøring. De barna som vil smugtrene allerede i høst kan teste Valles skiregelspill, et nytt innslag i Valleappen.

I tillegg til satsingen på barn og unge så forsterker Trysil sitt skiprodukt og bygger en helt ny ekspressheis i Skihyttaområdet.

-Vi bygger om løypene og det blir nytt kunstsnøanlegg i hele den nye heisens lengde. Med varme i setene og vindboble blir dette Norges mest moderne skiheis, sier Jan Linstad, driftssjef SkiStar Trysil.

Her er flere vinternyheter på SkiStars steder

Trysil: Ny ekspressheis åpner ved ”solsiden” Skihytta. Trysils to alpine resorthotell bygger ut.Ny familierestaurant bygges på Radisson Blu Resort Trysil også overnattingsdelen på hotellet bygges ut. Park Inn Trysil Mountain Resort som ligger ved Trysil Høyfjellssenter bygger ut sin populære afterski-restaurant Stabben. Det som i dag er en utendørsrestaurant skal bygges inn og få 80 nye sitteplasser. Ved fint vær kan den nye deles gjøres om til uterestaurant.

Hemsedal:Kommende sesong tilbyr Hemsedal en uke ekstra skikjøring og har åpent helt fram til søndag 7. mai.

Skistua Hemsedal utbedrer med glasspaviljong som gir gjestene mulighet til å nyte varmen fra sola, også på kalde dager. Byggingen av Alpin Suites Hemsedal fortsetter. 100 nye, moderne leiligheter med beste beliggenhet ved foten av bakken fins allerede for leie fra starten av sesongen 2017/2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *