SkiStar sesongåpner i Hemsedal og Trysil

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Snøfall, minusgrader og snøkanoner i arbeid. Endelig er ventetida over, vinteren er her. Til helga åpner SkiStar tre av sine fem anlegg i Skandinavia. I Norge er det klart for sesongåpning i landets to største skianlegg, Hemsedal og Trysil.

Skogen er tung av vakker natursnø, fjellet er hvitt og snøproduksjonen går døgnet rundt. Været har vært bra den siste tiden for alle som er glad i snø, vinter og skikjøring. SkiStars skianlegg i Hemsedal og Trysil åpner sesongen fredag 11. november klokken 9.00. Det samme gjør SkiStars anlegg i svenske Vemdalen.

– Nå gleder vi oss. Den siste uken har vært perfekt med snøfall og kulde, og ifølge langtidsvarselet blir det kjølige været liggende. I Hemsedal åpner vi Hollvin Ekspress med Hemsedalsløypa og Trolløypa i barneområdet. Med gode forhold for snøproduksjon åpner vi flere bakker etter hvert som de blir klare, sier Kenneth Larsen, markedsansvarlig i SkiStar Hemsedal.

Fjellekspressen

I Trysil er forholdene omtrent som i Hemsedal. Snøkanonene fyller bakkene med snø og det er kommet nærmere 30 centimeter natursnø. I Trysil åpner Fjellekspressen og bakke 15, pluss bakke 21 i barneområdet Eventyr. Nederst i bakke 15 blir det satt ut parkelementer.

– I tillegg jobber vi med å få ferdig bakke 63 i Høgegga for treningsgrupper og bakke 62 på Turistsenteret. Om vi klarer det til fredag er foreløpig usikkert, men vi kommer tilbake med mer informasjon nærmere helga, sier Jan Linstad, driftssjef i SkiStar Trysil.

Linstad og Larsen ser begge fram mot å kjøre i gang sesongen. Mange er utålmodige etter å komme i gang, og spørsmålene om sesongstart er mange.

– Som alle andre ønsker vi å komme i gang med sesongen. Vi er godt forberedt og det er alltid moro å ønske gjestene velkommen til en ny sesong.

Også Skistars anlegg i Vemdalen i Sverige åpner sesongen til helga. I likhet med Hemsedal og Trysil rapporterer Vemdalen om bra med snø og gode forhold. Snøproduksjonen og forberedelsene til sesongstart er også godt i gang i SkiStars anlegg i svenske Sälen og Åre.

Husk å få med deg Ski Test Weekend, der du kan prøve sesongens ski- og brettnyheter. De fleste store leverandører er på plass med utstyr som kan testes gratis. I tillegg blir det railkonkurranse og livat afterski på mange av utestedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *