SkiStar sesongåpner i østerrikske St. Johann

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå er det klart for sesongåpning av SkiStars nye skisted, østerrikske St. Johann i Tirol. For å sikre en god sesongstart har SkiStar utviklet og forbedret anleggets snøproduksjon. Det, i kombinasjon med kjølig vær den siste tiden, gjør at St. Johann kan invitere til sesongstart torsdag 8. desember.

– Det føles veldig bra å kunne åpne for skikjøring også i St. Johann, vårt nye medlem i SkiStar-familien. Da er alle våre seks skisteder åpne for vinteren, og vi ser fram til å kunne tilby veldig bra skikjøring for våre jule- og nyttårsgjester,

Linda Morell, pr-sjef i SkiStar.

Det er gondolen Harschbichl og stolheisen Jodelalm som åpner 8. desember. Det blir skikjøring fra toppen og ned til midten av skiområdet. Om det kjølige været fortsetter vil bakkene åpne helt ned til dalen. Se St. Johanns vær- og føre-sider på skistar.com for mer informasjon om åpne heiser og bakker.

– Vi forsøker alltid å gjøre skiferien så aktiv og morsom som mulig. Derfor er vi glade for å kunne tilby gratistjenesten MySkiStar også til St. Johanns skigjester i vinter. Å være medlem i MySkiStar gjør skiopplevelsen morsommere, der kan du blant annet se antall turer og fallhøydemeter, og i tillegg få belønning basert på din egen skikjøring, sier Linda Morell.

St. Johann

St. Johann ligger i hjertet av østerrikske Tirol, og har tre internasjonale flyplasser innenfor en radius på 150 kilometer – i München, Innsbruck og Salzburg. I tillegg stopper toget i sentrum av byen. Nordsiden av Kitzbüheler Horn gir variert skikjøring fordelt på 42 kilometer med bakker. Høyeste skikjøring er 1.604 meter over havet.

SkiStar har vært majoritetseier i anlegget siden i vår. Og 8. desember er det altså klart for sesongåpning. På skistar.com/stjohann kan du lade SkiPass, forhåndsbestille hotell, leiligheter og rom på privateide pensjonat. 15 prosent online-rabatt tilbys ved kjøp minimum to uker før ankomst til St. Johann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *