Snøstorm ga knallforhold i Hemsedal – Trysil og Åre

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Store mengder nysnø, stabil kulde og flere åpne bakker – forrige ukes kraftige snøvær er gode nyheter for skientusiaster i Hemsedal, Trysil, Åre, Sälen og Vemdalen. Nå er det knallforhold, og travle dager for bookingen på SkiStars skianlegg.

Forrige uke snødde det kraftig i norske og svenske fjell. Opptil 35 centimeter kom det i SkiStars skianlegg i Hemsedal, Trysil, Åre, Sälen og Vemdalen. Også i SkiStars østerrikske skianlegg, St. Johann, er det kommet rikelig med snø – og mer er i vente.

– Fantastisk moro at vi har fått så mye snø, nå åpner vi nye bakker hele tiden. Etter snøvær kommer sol, heter det, og det har virkelig stemt denne gangen. Vi har hatt noen utrolig bra skidager i helga, og ifølge prognosen kan vi vente mange flotte dager i uka som kommer, sier Linda Morell, pr-sjef i SkiStar.

Snødybden nærmer seg en meter på flere steder i norske og svenske fjell. Nå på lørdag var det også sesongpremiere for SkiStars skianlegg i Hammarbybacken i Stockholm.

knallforhold

– Vi har hatt gode skiforhold hele vinteren, og det er veldig artig å kunne tilby fine muligheter for en aktiv ferie for barn og voksne. SkiStars satsing på barnefamilier har ført til en økende interesse gjennom flere år og det bookes som aldri før. For de som ikke har bestilt skiferie er det nå på høy tid, sier Linda Morell.

Nytt i år på SkiStars fjelldestinasjoner er blant annet snøgubben Valles egne skiskole, der barn får lære seg trygg og sikker skikjøring fra bunnen av. Valles vinteruker er nå i gang på SkiStars skandinaviske skisteder. Nærmere 7.000 barn får gratis* skiundervisning i Valles skiskole. De kjører også gratis i heisen. Økningen er på hele 26 prosent sammenliknet med foregående år, ifølge SkiStars booking-statistikk.

Kilde: Skistar.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *