4 av 10 fly har installert Singapore Premium Economy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines (SIA) satser hardt på produktet Premium Economy, ved å lokke reisende til å betale mer for litt ekstra komfort.

Snart vil fire av ti av flyene til Singapore Airlines tilby produktet, bare litt mer enn et år etter at produktet ble introdusert som Premium Economy kabiner, og tilbyr goder som mer benplass og bedre mat.

Og flyselskapet sier at de vil fortsette å ettermontere produktet ombord i flere fly for å møte de reisendes behov. Etterspørselen er særlig sterk på langdistanseruter, ifølge SIA talsmannen Nicholas Ionides.

Premium Economy kabinen tilbyr bredere seter med bedre recline, og mer benplass.

Godt alternativ for lengre flyreiser

Det bredere sete som har mer benplass og bedre «hvilefunksjon» er et godt alternativ på lengre flytur. Ville jeg betale ut av min egen lomme for premium økonomi? For en kort flytur, nei. For lengre turer, er det fornuftig hvis prisen er riktig. Jeg tror 30-40 prosent mer er en rimelig pris.

I tillegg til SIA, har flyselskaper som Cathay Pacific introdusert et tilsvarende produkt allerede i 2012. Midtøstens flyselskaper (Emirates og Qatar), som så langt har avstått fra dette produktet, har bekreftet at dette er på trappene.

Kostnadsbevisste bedrifter er også slå til dem som et alternativ for sine ledere på arbeidsreiser.

En Premium Economy billett kan koste opp til 1 ½ ganger mer enn ordinær økonomiklasse billetter, men dette varierer også på valg av rute og reisetidspunktet.

Har du prøvd Singapore Airlines Premium Economy ?

Kilde: Strait Times

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *