Nå er det slutt på EuroBonus-poeng fra Flytoget

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Noe av det hyggeligste vi gjør i InsideFlyer er å skrive om nye muligheter for å opptjene bonuspoeng. Ikke fullt så morsomt er det å skrive om opptjeningsmuligheter som forsvinner. Denne gangen er det de som reiser med Flytoget som må belage seg på dårlige nyheter.

Siden 2016 har Flytoget hatt et samarbeid med SAS Eurobonus hvor reisende med Flytoget har kunnet opptjene EuroBonus-poeng. Fra 15. mars avsluttes dette samarbeidet og det vil ikke lenger være bonuspoeng å hente her.

Alternativer

For de fleste av oss vil nok ikke denne nyheten få veldig store konsekvenser. Med en opptjening på bare 100 poeng for hver tur skal det ganske mange turer til for at det faktisk monner. Spesielt med tanke på at det finnes alternativer som er langt rimeligere og nesten like gode.

Tjen Cashpoints med Flybussen!
Du kan fortsette tjene både Cashpoints fra Norwegian Reward og Eurobonus-poeng fra SAS om du reiser med Flybussen.

Dersom poengopptjening er viktig for deg er likevel ikke alt håp ute. Du kan nemlig opptjene både Cashpoints fra Norwegian og Eurobonuspoeng fra SAS dersom du velger Flybussen og kjøper billettene dine på forhånd. Du kan faktisk tjene Cashpoints med flybussen til og fra flere flyplasser over hele landet.

Dersom du lever godt uten de 100 poengene og ikke har det alt for travelt med å komme deg til eller fra Flyplassen så er ofte NSB det suverent raskeste rimeligste alternativet.

Er du en av de som reiser mye Flytoget og har behov for noen å prate med, ta turen til forumet vårt hvor diskusjonen allerede er i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *