BEKREFTET: Singapore Airlines Business og First Class med Eurobonus-poeng!

Singapore Airlines Boeing 777-300ER

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines Business og First Class går for å være noe av det beste du kan få av kabinprodukter i Star Alliance. Tidligere har det ikke vært mulig for Eurobonus-medlemmer å få tilgang til bonusbilletter fra Europa til Asia. Nå har vi imidlertid fått bekreftet at det er åpnet for dette.

Vi har over en tid nå sett flere eksempler på vellykkede poengbookinger i Business og First Class fra København til Singapore med Singapore Airlines. Denne ruten flys med Boeing 777-300ER og har tidligere vært off-limits for EuroBonus-medlemmer. Hvis dette er et tilbud noe som har kommet for å bli, så er det en svært god nyhet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Samarbeid mellom SAS og Singapore Airlines

OPPDATERT: Vi har fått bekreftet fra flyselskapene at det nå er åpnet for at EuroBonusmedlemmer kan bestille billetter. Vi har derimot ikke fått noen endelig informasjon om akkurat hvilke ruter det gjelder utover CPH-SIN. På forumet vårt meldes det imidlertid om vellykkede bookinger fra London til Singapore og videre ut fra Singapore på ruter som tidligere har vært utilgjengelig.

Ryktene sier at det er et nytt samarbeid mellom SAS og Singapore Airlines som gjør dette mulig. Det har så langt ikke kommet noe informasjon om dette hverken fra SAS eller Singapore Airlines. Det er derfor vanskelig å si noe om dette tilbudet er permanent. Det er ikke mulig å finne tilgjengelighet på disse billettene på søkemotorer som United, ANA eller ExpertFlyer, så det er ikke usannsynlig at dette er noe som er eksklusivt for EuroBonus-medlemmer.

Ta del i diskusjonen på forumet vårt!

Hold deg oppdatert om dette og andre tema på forumet vårt. Muligheten for å booke EuroBonus-billetter hos Singapore Airlines diskuteres allerede flittig i flere tråder, blant annet i tråden F-ruter som kan bookes med EuroBonus. Se hva våre erfarne bonusjegere skriver og del av dine erfaringer.

Vi ønsker våre lesere lykke til billettjakten!

Kommentar

 1. Oyv sier

  Ærlig talt, litt skjerpings må til.
  Tittelen sier at det er bekreftet, saken sier ting tyder på at det skal gå an. Og teksten sier at hverken sk eller SQ har bekreftet noe som helst.
  Vil dere bli tatt seriøst: vær korrekte!

  • Martin sier

   Hei Oyv,

   Beklager at vi har vært litt upresise her. Det skyldes rett og slett at vi fikk nye opplysninger like etter at saken først ble publisert. Da vi først omtalte saken hadde vi flere bekreftede meldinger fra EuroBonus-medlemmer som hadde greid å booke billetter med Singapore Airlines, men vi hadde ikke fått bekreftet dette fra noen av flyselskapene enda. Vi valgte derfor å omtale saken som et rykte. Bare minutter etter at saken ble publisert vi fikk bekreftet fra både SAS og Singapore Airlines at det nå var mulig å booke billetter med EuroBonus-poeng. Vi oppdaterte da tittel på saken fra «Rykte» til «Bekreftet». Vi har imidlertid ikke fått eksakt informasjon om hvilke ruter som er åpne for booking enda.

   Jeg skal gå over saken nå og gjøre noen oppdateringer i henhold til den informasjonen vi sitter på nå.

 2. Kjetil Eklund sier

  På SAS sin side går det ikke å bestille CPH-SIN med poeng.
  Kommer opp melding : «Det er ikke mulig å betale med poeng for å reise til disse destinasjonene»

  • Martin sier

   Hei Kjetil,

   Star Alliance bonusreiser kan ikke bestilles på nettsiden, men må alltid bestilles over telefon. Dette er ikke noe som gjelder spesifikt for Singapore Airlines, slik er det for alle bonusreiser hvor det ikke er SAS selv om flyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *