Snart kan du oppgradere måltidet i SAS Go på langdistanseflygninger

Nå kan du oppgradere måltidet i SAS Go

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS gir nå reisende i SAS Go mulighet til å oppgradere måltidet om bord på langdistanseflygninger. Dette er en del av flyselskapets strategi for å la reisende skreddersy opplevelsen om bord, men også en del av SAS sin miljøstrategi.

I likhet med flere andre flyselskaper vil nå også SAS la passasjerene oppgradere måltidet på lengere flyturer. Tilbudet ble nylig utvidet på kortere flyturer og er i følge SAS blitt tatt svært godt i mot av kundene.

Passasjerene får mulighetene til å velge mellom fire forskjellige ‘Premium Set Menu’ bestående av forrett, hovedrett og dessert. Passasjerene kan også velge to enheter fra en drikkemeny som en del av tilbudet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

– Forhåndsbestilling av mat er en del av vår strategi for å styrke tilbudet om bord med innovativ og personlig service som vi vet våre kunder setter pris på, sier Karl Sandlund i SAS i en pressemelding. – SAS streber etter å være i forkant i utviklingen av fremtidens reiseopplevelser. Det gleder oss å kunne tilby gode matopplevelser for våre passasjerer på lengre flyturer.

Større valgfrihet og fokus på miljøet

Undersøkelser SAS har gjort viser at etterspørselen etter skreddersydde reiseopplevelser øker og kommer til å fortsette å øke. SAS har allerede hatt stor suksess med forhåndsbestilling av på kortere i flyruter i Europa. Dette tilbudet ble introdusert først gang i 2016 og har siden blitt utvidet til å omfatte både flere flyruter og større utvalg.

I tillegg til å tilby større valgfrihet er muligheten til å forhåndsbestille mat også en del av SAS sitt fokus på miljø og bærekraft. Ved å la reisende velge måltid før avreise kan man laste mindre mat, noe som reduserer både vekt og matsvinn.

Pris og tilgjengelighet

Prisen for de nye premium-menyene starter på 190 kroner. Måltidet kan velges allerede ved booking eller på et senere tidspunkt på SAS sine nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *