Snart slutt for Delta Air Lines Boeing 747

Delta Air Lines Boeing 747

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligere i år hadde United Airlines sin siste ordinære flygning med Boeing 747, også kjent som Queen of the skies. Det har lenge vært kjent at også Delta Air Lines faser ut jumbojeten i løpet av 2017 og 17. desember lander selskapets 747 i Detroit etter siste ordinære flyvning.

Delta Air Lines rute mellom Seoul og Detroit er den siste ruten som flys med Boeing 747 av noe amerikansk flyselskap. Den 17. desember er det derfor definitivt slutt for den ikoniske flytypen i ordinær rutetrafikk for amerikanske flyselskaper.

Avskjedstur for kunder og ansatte

Hvis du har lyst på en siste tur med Delta Air Lines Boeing 747-400, men synes det blir litt i overkant å reise til Sør-Korea via USA, er det likevel håp. Delta kommer nemlig til å fly avskjedsturer for kunder, ansatte og pensjonerte Delta-ansatte.

  • 18. desember: Detroit til Seattle
  • 19. desember: Seattle til Atlanta
  • 20. desember: Atlanta til Minneapolis-St. Paul

Ansatte og pensjonister kan kjøpe billetter til flygningene til rabattert pris fra om 20. november. Inntekten fra flygningene vil gå til Airloom Project som er ansvarlig for 747 Experience-utstillingen ved Delta Flight Museum.

Kunder kan gi bud med poeng på billetter til avskjedsturene gjennom SkyMiles Experiences.

Pensjonist i januar 2018

Etter den siste avskjedsturen 20. desember kommer Delta Air Lines til å fly noen utvalgte charterflygninger med Boeing 747-400 fram til nyttår. Den absolutt siste turen som går til maskinen siste hvilested i Arizona vil skje i januar, men vil ikke være åpen for passasjerer.

Boeing 747-serien har vært i trafikk for Delta Air Lines siden 1970.

Delta Air Lines siste tur fra Honolulu til Tokyo-Narita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *