Spesialtilbud: Få 135% bonus ved kjøp av LifeMiles

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En populær måte å få muligheten til å fly First- og Business Class til en rimelig pris er å kjøpe bonuspoeng hos Avianca LifeMiles for deretter å bruke disse poengene til å bestille bonusreiser hos Star Alliance selskaper. Nå kan InsideFlyer sine medlemmer få en eksklusiv bonus på helt opp til 135% ved kjøp av poeng. Men skynd deg! Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode.

Hvis du er medlem av InsideFlyer, hvilket er gratis og uten forpliktelser, så kan du nå få helt opp til 135% bonus når du kjøper bonuspoeng hos LifeMiles. Er du ikke allerede medlem, så kan du stadig rekke det. Det er gratis – og du kan melde deg inn på InsideFlyer ved å klikke her.

LifeMiles bonuspoeng kan brukes til å bestille bonusreiser hos alle Star Alliance selskapene, så mulighetene er mange.

Når du er medlem av InsideFlyer, så kan du klikke her for å utnytte tilbudet.

En av fordelene ved LifeMiles er at det er mulig å bestille enkeltreiser hos Star Alliance – til 50% av prisen for en rundreise. Dessuten kan man kjøpe de resterende poeng til en riktig god pris når man bestiller billetten hvis man ikke har nok på kontoen. Det krever dog at du har 40% av de nødvendige poeng på din bonuskonto i forveien.

Vårt eksklusive tilbud ser slik ut:

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 11.51.56

 

LifeMiles tilbyr dermed 10% ekstra bonuspoeng til InsideFlyer sine medlemmer enn på deres øvrige beste tilbud.

Husk at du skal være medlem av LifeMiles innen du kan utnytte dette tilbudet. Er du ikke allerede medlem, så meld deg inn i dag. Du skal være medlem i minst 24 timer før du kan kjøpe poeng til denne gode prisen.

Du melder deg inn i LifeMiles her

Har du spørsmål om bruk av LifeMiles, så spør gjerne i vårt forum. Der er masser av erfarne folk som gjerne hjelper deg igang. Det er enda en av fordelene ved at være gratis medlem av InsideFlyer. Gå til vårt forum her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *