Kampanje: Kjøp LifeMiles og få 125% ekstra

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En populær måte å få muligheten til å fly First- og Business Class til en rimelig penge er å kjøpe bonuspoeng hos Avianca LifeMiles for deretter å bruke disse poengene til å bestille bonusreiser hos Star Alliance selskaper. 

Nå i mai tilbyr Avianca kjøp av LifeMiles med opptil 125% ekstra i bonus hvis du kjøper over 50.000 av dem. Hver 1000 LifeMiles koster USD 33.

lifemiles

Prisen for 337.500 LifeMiles blir altså USD 4.950 eller ca. 40.000,- NOK etter dagens kurs. Om det er lønnsomt eller ikke, må stå for den enkeltes vurdering. Husk også at disse poengene ikke regnes mot status og er som rene ekstrapoeng å regne. LifeMiles bonuspoeng kan brukes til å bestille bonusreiser hos alle Star Alliance selskapene, så mulighetene er mange.

Husk at du skal være medlem av LifeMiles før du kan benytte deg av dette tilbudet. Er du ikke allerede medlem, så meld deg inn i dag. Du skal være medlem i minst 24 timer før du kan kjøpe poeng til denne gode prisen. Du melder deg inn i LifeMiles her

Har du spørsmål om bruk av LifeMiles, så spør gjerne i vårt forum. Der er masser av erfarne folk som gjerne hjelper deg igang. Det er enda en av fordelene ved at være gratis medlem av InsideFlyer. Gå til vårt forum her

Kommentar

 1. Ursa sier

  Jeg nummererer spørsmålene bare fordi det ble så mange ^^

  1. Hvordan funker dette med SAS? Er poengene direkte overførbare?
  2. Kan man f.eks kjøpe businesstur til Hong Kong for 80.000 poeng når SAS har sin halvårlige «halv pris på bonustur»-kampanje? (normalt 100K).
  3. Kan man bruke disse poengene i hele star alliance og så bestille ekstraplass med companion ticket?

  Tusen takk for all hjelp med dette 🙂

  • Erling sier

   Hei!
   Du blander litt mellom flyselskapenes egne poeng (i dette tilfelle EuroBonus) og LifeMiles.
   Eneste sammenhengen disse to programmene har er at begge flyselskaper er i Star Alliance. Så derfor:
   1. Du bestiller bonusbillett hos LifeMiles. Du kan da velge hvilket av Star Alliance selskapene du vil fly med. Herunder SAS om du vil. Og hva som er ledig selvfølgelig.
   2. Nei, her er det kun LifeMiles sine satser som gjelder. Du må sjekke hvor mange poeng turen koster med LifeMiles, da dette ikke nødvendigvis er det samme som hva turen ville koste i EuroBonus poeng.
   3. Companion Ticket er et tilbud til SAS EuroBonus. Du kan ikke bruke denne på LifeMiles-poeng. Kun på EuroBonus-poeng og det er som nevnt 2 forskjellige ting.
   Håper dette var oppklarende.

 2. BacktoBangkok sier

  3. Hvis du har SAS Amex Platinum (men ikke Premium), så kan du ta ut companion ticket på alle star alliance-selskaper.

  Companion Ticket
  Du oppnår din Companion Ticket ved et årlig forbruk på kortet på kr. 100 000. Denne kan taes ut på flyvninger med SAS, Widerø og flyselskap som er med i Star Alliance* i hele verden

  • Erling sier

   Ja, via SAS Eurobonus og deres poeng. Du kan ikke hente ut en CT på Lifemiles poeng. Men det er korrekt at du for SAS Eurobonuspoeng kan fly med alle Star Alliance selskaper.

 3. Jan Erik sier

  Hvis jeg bestiller Lufthansa med Første klasse og betaler det med LifeMiles. kan jeg da sette inn poengene jeg tjener på selve flyturen på SAS eurobonus?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *