Supertilbud på SAS – kun 200 kroner til Bodø!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS kjører nå en liten kampanje i anledning 200-års jubileet til Bodø og selger billetter til Bodø for bare 200,- hver vei!

Tilbudet gjelder fra Oslo, Trondheim og Stockholm med disse prisene, og her er det mulig å skaffe seg mange billige turer til jubileumsbyen. Kampanjen gjelder bare i dag, så her gjelder det å være rask! Bestillingen må være gjennomført innen kl 24:00 i kveld, mens du kan reise fra Oslo og Trondheim fra 13. juni til og med 16. desember, mens fra Stockholm gjelder det fra 26. juni til 11. august. Det er selvfølgelig begrenset antall plasser.

Du finner tilbudet på SAStilbudssider her.

Har du tid og ork, er det også mulig å skaffe seg SAS Eurobonus Gull for kun 9.000,-! For å oppnå Gull-status må man ha 45 segmenter, og til 200,- stykket, er regnestykket enkelt. Eller hvis du vil gå for Diamant-status, er det doble antallet segmenter og selvfølgelig også doble prisen. Lykke til den som vil…

Kommentar

  • Kjakan sier

   Hvis «akkurat» betyr mindre enn 24 timer, kan du jo avbestille gratis. Men sjekk om du før kampanjebilletter før du avbestiller, da…

   • Ove sier

    Er nok dessverre ikke så akkurat. Er vel mer en uke siden. Men bestemte meg for en ekstra høsttur da, så toppers det!

 1. Aleksander sier

  Rart at Oslo og Stockholm er med, men ikke Bergen. Det er faktisk lengre fra Stockholm til Bodø enn det er fra Bergen (i rett strekning).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *