British Airways åpner sin lengste direkterute

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har en hel rekke langdistanseruter. Men nå åpner de en ultra lang ny rute, som blir den lengste flyselskapet opererer. Etter å nylig ha lansert flere nye ruter til Sør- og Mellom-Amerika har selskapet nå lagt sine øyne på Chile.

Det er få selskaper som flyr direkte mellom Europa og Chile, og fra 3. januar 2017 blir British Airways det eneste selskapet som kan tilby direkterute mellom London Heathrow og den Chilenske hovedstaden Santiago.

Ruten vil få 4 ukentlige avganger i hver retning og bruke 14 timer og 40 minutter på turen. Hittil har British Airways sin rute til Buenos Aires i Argentina vært selskapets lengste med sine 13 timer og 50 minuter.

Ruten vil bli betjent av selskapets nyeste flytype, Boeing 787-9 Dreamliner med hele 4 klasser ombord. Vi har tidligere beskrevet dette flyet, som blant annet får en helt ny First Class kabin. Du kan lese hele den artikkelen på denne linken.

British Airways åpnet nylig også ruter til San Jose i Costa Rica og Lima i Peru. I tillegg flyr selskapet til både Rio de Janeiro og Sao Paulo i Brasil i tillegg til nevnte rute til Buenos Aires. Selskapet fremholder den økede etterspørsel fra både turister og forretningsreisende til regionen som hovedårsaken for å satse på ruter til disse destinasjonene.

Ruten vil ha avganger fra London Heathrow på tirsdager, torsdager, fredager og søndager kl 22:00 og ankommer Santiago kl 09:40 neste dag. Flyet vil så få mange timers opphold før det returnerer kl 18:45 og lander i London neste dag kl 12:05. Distansen fra London til Santiago er 11 645 km, noe som er nesten 600 km lengre enn til Buenos Aires.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *