SWISS: Ny direkterute fra Bergen til Zurich

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå vil Swiss fly direkte mellom Bergen og Zurich. Ruten til Zurich har oppstart lørdag 27.mai 2017.  SWISS vil fly onsdager og lørdager frem til 30. august fra Hansa byen.

-Det er svært gledelig for hele Bergensregionen at Lufthansagruppen nå er tilbake på Flesland med SWISS. SWISS er Sveits største flyselskap. Denne nye ruten er et viktig tillegg til rutenettet til og fra Flesland.

Aslak Sverdrup, lufthavndirektør, Bergen lufthavn Flesland

-Zurich er en idyllisk by omgitt av storslått natur, og er et fantastisk utgangspunkt for opplevelsesferier, sommer som vinter, fortsetter lufthavndirektøren. -For næringslivet i regionen vil denne ruten også gi muligheter ved at den åpner for enklere forbindelser på langreiser østover. I og med at SWISS som også er et Star Alliance selskap, og har gode forbindelser videre til blant annet Singapore, Bangkok, Hong Kong og Tokyo.

Ny terminal

-I august neste år åpner den nye terminalen på Flesland. Vi får økt kapasiteten betydelig med den nye terminalen, og det er gledelig at vi nå kan ønske et nytt flyselskap velkommen til den, forteller Sverdrup.

For reiselivet i Bergen er nyheten også svært velkommen. – Vi har savnet Lufthansa her i Bergen. Og den nye satsningen fra SWISS vil gjenopprette en del forbindelser mellom Bergen og Sentral Europa, som er viktige for oss. Med nettverket til SWISS – vil både tyske, sveitsiske og østeriske turister kunne nyte godt av denne nye ruten, kommenterer Reiselivsdirektør Ole Warberg.

SWISS flyr allerede fra Oslo lufthavn, og Bergen vil bli deres andre satsing i Norge. Ruten til Zurich har oppstart lørdag 27.mai 2017, og SWISS vil fly onsdager og lørdager frem til 30. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *