SWISS lanserer premium economy

SWISS Boeing 777-300ER

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Stadig flere flyselskaper har fått premium economy som en del av sitt servicetilbud på langdistanseflygninger. Nå følger også SWISS etter og installerer premium economy på sine langdistansefly fra våren 2021.

For å styrke sin posisjon som fullservice flyselskap introduserer SWISS premium economy på sine langdistansefly fra våren 2021. I første omgang vil det bli installert en kabin med 24 seter på sine Boeing 777-300ER-fly. Med tanke på antallet seter er det sannsynlig at vi snakker om 2-4-2 setelayout. På litt lengre sitt skal produktet gjøres tilgjengelig på hele SWISS’ langdistanseflåte.

Det nye produktet kommer i tillegg til de eksisterende servicenivåene economy, business class og first class.

Mer plass og komfort

Sammenlignet med vanlig økonomiklasse vil premium economy være en helt ny opplevelse. Nyutviklede seter vil gi reisende langt mer bevegelsesfrihet og mer benplass. Ifølge flyselskapet har det vært en sterk øknin i etterspørselen etter høyere komfort, på et nivå som ligger mellom vanlig økonomiklasse og business class.

SWISS Premium Economy

Både Lufthansa og Austrian, som også er en del av Lufthansa Group, tilbyr premium economy og har hat suksess med dette produktet ute i markedet.

Tilgjengelig i løpet av våren 2021

SWISS vil starte ombyggingen av de første flyene vinteren 2020/2021. De nye setene vil være tilgjengelig fra og med våren 2021. I følge flyselskapet vil det koste rundt 340 millioner kroner å installere premium economy på alle seslskapet Boeing 777-300ER-fly.

Du finner flere nyheter og tester av SWISS i arkivet vårt.

Foto: SWISS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *