Sniktitt på British Airways nye Club World bussines class-sete!

British Airways innfører boardinggrupper

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways har akkurat lansert fire bilder av sitt lenge etterlengtede nye Club World business class-sete, for å pirre vår nysgjerrighet.

Som dere ser på bildene er det ikke mye flyselskapet røper så langt. Finishen ser imidlertid ut til å holde høy kvalitet og det ser ut til at vi kan forvente en betydelig oppgradering, sammenlignet med dagens Club World med 2-4-2 layout.

British Airways nye Club World-sete British Airways nye Club World-sete British Airways nye Club World-sete British Airways nye Club World-sete

Det er ingen tvil om at British Airways’ business class-produkt ikke regnes for å være blant de beste. Mange synes nok dagens Club World er et greit nok produkt. De fleste av våre lesere vil nok likevel være enig i at det er på tide med en oppgradering.

Hva kan vi forvente?

Den gode nyheten er at det nye Club World-setet ser bra ut. Vi regner med det ikke vil ta lang tid før vi får flere detaljer, og flere og mer avslørende bilder av det nye produktet. Den dårlige nyheten er at det sannsynligvis tar tid før vi finner de nye setene i hele British Airways’ flåte.

Bruk gjerne forumet vårt til å diskutere og spekulere i hva vi kan forvente av nye BA Club World.

Takk til Joe Deeney hos InsideFlyer.co.uk som først publiserte denne saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *