SWISS og Edelweiss Business Class til Mauritius fra 15 585,-

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå finner vi ganske så attraktive priser i business class fra Oslo til Mauritius. Det er dessverre litt skralt med poengopptjening til EuroBonus her, siden deler av flygningen gjøres av Edelweiss. Prisen er likevel god nok til at tilbudet er verdt å nevne.

Med avreise fra Oslo finner vi gode priser i business class til Mauritius med SWISS og Edelweiss. Reiseperiode er fra i dag og fram til starten av juli, og fra midten av august til slutten av september. Opphold på minimum seks netter eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene. Vi har ingen informasjon om hvor lenge dette tilbudet er tilgjengelig.

Edelweiss Airbus A330

Priser fra kr. 15 585,-

Den aktuelle ruten går med fra Oslo til Zurich, og videre til Mauritius.

Swiss og Edelweiss business class fra 15 585,-. Skjermdump fra Momondo
Skjermdump fra momondo.no

Vi har funnet de beste prisene ved å søke med Google Flights og Momondo.

Bonuspoeng

Selv om Edelweiss Air eies av SWISS og er en del av Lufthansa-gruppen, er de ikke medlem av Star Alliance. Dersom du samler bonuspoeng i SAS EuroBonus er det derfor kun strekningen mellom Oslo og Zurich som gir poeng.  Du kan derimot opptjene poeng i Miles & More.

Edelweiss Business Class

Edelweiss Business Class er godt kjent for alle som har prøvd business class med SWISS. Det harde produktet er tilnærmet identisk. Vi har aldri testet Edelweiss og vet derfor ikke om service, mat og drikke holder samme nivå.

Edelweiss Business Class
Business Class-produktet er tilnærmet identisk med det vi kjenner fra SWISS

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som først publiserte dette tilbudet.

Forsidefoto: Ymon / Pixabay

Kommentar

    • Martin sier

      Absolutt, men det kan godt hende at det finnes alternative flygninger fra Zurich til Oslo. Det ser blant annet ut som tilbudet kan kombineres med OSL-ZRH-OSL med SAS, men vi hadde dessverre ikke tid til å gå i dybden. Alternativt kan man jo kombinere returreisen med et lite besøk i Zurich?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *