Dagens deal: Finnair Business Class til Singapore fra 12 429,-

Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For våre Oneworld-fans er det akkurat nå mulig å finne svært gode priser til Singapore med Finnair i Business Class. Reisen starter i Stockholm så det burde være lett å finne rimelig posisjonering.

Med avreise fra Stockholm finner vi gode priser i Business Class til Singapore med Finnair. Det ser ut til å være greit med tilgjengelighet fram til Desember i år. Opphold på minimum frem netter, eller natt mellom lørdag og søndag, kreves for å få de beste prisene. Tilbudet ser ut til å gjelde fram til 4. april.

Priser fra 12 476,-

Den aktuelle ruten går fra Stockholm via Helsinki, og videre til Singapore. Reisetiden er det ingenting å utsette på.

Skjermdump fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Vi har funnet de beste prisene med å bruke Google Flights og Momondo.

Bonuspoeng

Billettene ligger i bookingklasse I. Undertegnede er ingen ekspert på lojalitetsprogrammene i Oneworld-alliansen, men om du krediterer til f.eks. British Airways Executive Club skulle denne turen gi 15 650 Avios og 360 Tier Points. Opptjener du til Finnair Plus tjener du minst 18 000 award points og tier points, avhengig av status i lojalitetsprogrammet.

Finnair Business Class

Finnair har et godt business class-produkt om bord i sine Airbus A350-fly som brukes på denne ruten. Vi har tidligere testet business class i Finnairs Airbus A330 og var generelt godt fornøyd med opplevelsen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

PS! Har du lyst til å teste noe enda litt mer eksotisk har vi også funnet gode priser med Etihad Bussines Class på mange av de samme datoene. Prøv deg fram i Google Flights eller andre søkemotorer for å finne de beste prisene.

Forsidefoto: Suyashdixit / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *