Teaser: Se hvilke premium-flybilletter og annet spennende du kan vinne frem til julaften – i tillegg til en liten overraskelse

InsideFlyers julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi er nå inne i den siste uken av vår julekalender. Nå skal vi derfor dele ut de beste premiene, og nedenfor kan du lese om hvorfor du bør delta i det som helt klart er årets beste reisejulekalender.

Vi har siden den 1. desember delt ut mange kalenderpremier, og det skal vi fortsette med – men nå skrur vi opp innsatsen og vil den neste uken dele ut enda bedre gaver. Det startet på søndag når vi ga vekk et gullkort til British Airways Executive Club og mandag når vi ga vek hele 5.000 CashPoints fra Norwegian Reward.

Vi har fortsatt mange flybilletter igjen, og vår supergave er i premiumkabinen. Det alene er god grunn til å delta hver dag.

Se om du har vunnet

Du kan selv følge med om du har vunnet, da vi fortøpende trekker vinnere for de enkelte dagene i reisejulekalenderen.

Du kan sjekke om du har vunnet en av våre premier i årets klart beste julekalender her.

De beste premiene kommer nå

Vi kan allerede nå avsløre hvilke premier vi har spart på, og som vi tror vil gi deg en god grunn til å delta i reisejulekalenderen hver eneste dag.

Singapore Airlines gir deg Premium Economy-billetter helt til New Zealand

Singapore Airlines Logo

Som vår klart beste premie har vi i samarbeid med Singapore Airlines fått 2 tur/retur-billetter i deres nye Premium Economy-kabin til hvor som helst i Singapore Airlines’ nettverk. Så du kan med andre ord vinne en tur for to personer fra f.eks. København og helt til Auckland i New Zealand. Da får du sitte i den eksklusive og mindre premium economy-kabinen og nyte et glass ekte champagne. Premien har en anslått verdi på 25.000,- kroner (12.500,- kroner per person).

Les om Singapore Airlines og deres Premium Economy-produkt her, hvor vi har gått gjennom hva som venter på deg om du vinner denne luksusturen.

 

Norwegian gir deg også Premium Economy

Norwegian logo

Vi har også 2 flybilletter i Norwegians premium-kabin på hele Norwegians rutenettverk ut fra Norden. Du kan reise til Las Vegas, Los Angeles, Bangkok, Singapore, New York og mange flere destinasjoner, og samtidig nyte et større sete og bedre komfort.

Premiene har en anslått verdi på minst 15.000,- kroner (7.500,- per person).

 

Overnatting med middag for to på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Vi har fra Choice Hotels fått en overnatting med middag for to personer på det flotte Clarion Hotel Copenhagen Airport. Middagen i resturanten er av høy kvalitet, og en av deres kokker vant tidligere i år konsernets egne Masterchef-konkurranse.

 

AirFrance/KLM gir et nytt Flying Blue Gold-medlemskap

AirFrance/KLM har vært riktig flinke i årets reisejulekalender, og gir totalt vekk tre Flying Blue Gold-medlemskaper. De tredje og siste medlemsskapet blir gitt vekk denne uken.

 

 

En liten overraskelse venter

Vi har nå avslørt noen av de premiene som gjenstår, men det er ikke alt.

Vi vil fortsette julekalenderen enda lengre enn til den 24. desember. Vi har takket være våre gode samarbeidspartnere og sponsorer fått tak i så mange flotte premier, at vi kan gi vekke enda flere premier. Vi fortsetter derfor med å dele ut premier til nyttårsaften (ikke daglige premier). Det betyr enda flere sjanser til å vinne flotte reisepremier. Så følg med, nå som sjansene har blitt enda flere.

Vi kan kun gjøre dette takket være våre sponsorer, og du kan se alle sammen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *