Teochew nye kulinariske opplevelser i luften

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines, verdens mest prisvinnende flyselskap, tar nok et kulinarisk grep og introduserer friske retter fra det spennende Teochew-kjøkkenet om bord på sine flyvninger fra Singapore.

– Det kinesiske kjøkken er ekstremt variert. Vi har som mål å alltid ha den beste maten i lufta, og det er derfor moro å kunne utvide med retter fra et av Kinas beste kjøkken,
Henrik Hanevold, salgssjef i Singapore Airlines Norge

Rettene tilbys om bord på flyvningene ut fra Singapore, i tillegg blir et utvalg rettene å finne i SilverKris Loungen på Changi Airport i Singapore.

4b5d85fe-5d06-4112-947b-ae65e51e2800 46d0d429-8d5b-4a35-81ca-e001b7334d89

Teochew-kjøkkenet

Teochew-delikatesser som langtidsbrasert svinekjøtt, dampet havabbor, kald krabbe og innbakte reker er noen av rettene på menyen. Teochew-kjøkkenet har sitt utspring i Kinas Guangdong provins, og er kjent for sine mange vegetar- og sjømatretter.

Kjøkkenet er kjent for sin friskhet, sine naturlige smaker og sine tilberedningsmetoder som ofte innebærer damping, vannbad og langsom steking. Metoder som er avgjørende for den unike matopplevelsen.

Kilde: NTB -Singapore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *