WIDERØE: Styrker Evenes på rutekartet

Forbedrer rutetilbudet Widerøe Black Friday best i europa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra slutten av mars 2017 vil Widerøe satse enda sterkere på Evenes. I tillegg til at vi innfører en rute mellom Evenes og Trondheim forlenger vi eksisterende ruter slik at folk enkelt kan fly mellom Harstad/Narvik til Sandefjord og Bergen. Målet er å binde landsdelene sammen med en luftbro og gi de reisende en enklere reisevei. På den måten sikrer Widerøe kommunene rundt Evenes et bedre tilbud for reiser til store deler av landet.

Vi følger eksisterende reisestrømmer og lytter aktivt til våre kunders tilbakemeldinger. I tillegg til konkrete innspill fra næringslivet har dette dannet grunnlaget for ruteøkningene som trer i kraft fra mars 2017. – Vi håper å kunne tilfredsstille eksisterende samt potensielt nye kunder med de nye rutene.

Catharina Solli, informasjonssjef i Widerøe

 

widerøe dash8

Ikke Narvik, men Evenes

I april 2017 vil det ikke lenger være mulig å fly til og fra Narvik lufthavn Framnes. Reisemønsteret står foran en endring og Widerøe har i den anledning valgt å satse videre på Evenes og forsterker frekvensen fra to til fire daglige avganger til og fra Bodø. En av disse avgangene vil foregå med selskapets største fly Dash 8 Q400, med 78 seter.

Kilde: WF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *