Test: Scandic Stavanger Airport Hotell

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Et romslig og moderne flyplasshotell i umiddelbar nærhet til ankomstterminalen. Det er på en anne side ikke mulig å gå innendørs hele veien frem til hotellet selv om deler av veien er innebygd.
Dette hotellet er helt klart det som ligger nærmest terminalbygget og har på mange måter ingen konkurrenter på dette punktet. Videre er det heller ikke behov for shuttel på grunn av dette. Flyplasshotel er på mange måter en egen kategori og dette hotellet er ikke noe untak. Utforming og design på innsiden av hotellet bærer preg av at målgruppen er flyreisende.
Utsikt fra hotellet mot terminalbygget, her ser man veien mellom som er delvis under tak.
Utsikt fra hotellet mot terminalbygget, her ser man veien mellom som er delvis under tak.
Etter ca. 2 minutter gange fra ankomsthallen ankom jeg resepsjonen der jeg ble møtt av en hyggelig betjening som gjennomførete en raskt innsjekking. De innformerte også om bonusprogrammene jeg kunne benytte meg av under oppholdet. Da flyet mitt videre ikke gikk før tidlig kveld dagen etter fikk jeg uten problem og ekstra kostnader utsatt utsjekkingen med to timer, til kl. 14. Resepsjonsområdet er stort og åpent med mange former for sittegrupper og lignende som kan benyttest om man må vente. Rommene oppover i etasjene vender innover mot den åpne delen av hotellet med vindu. Hotellet har også bar like ved resepsjonen som tilbyr drikke og enkle retter som hamburger, suppe, salat og lignende.
Utsikt fra hotelrommet i 5 etasje ned mot resteurant/resepsjonsområdet.
Utsikt fra hotelrommet i 5 etasje ned mot resteurant/resepsjonsområdet.
GOPR3537
Rommet har grei størrelse og er utstyr med en enkel arbeidsplass med stol og bord. Videre har rommet en godstol med tilhørende bord, dette fungere veldig bra om man ser tv og ellers skal slappe av. Det jeg savnet litt var noe å legge beina på, så her kunne det gjerne vært en liten puff tilhørende denne stolen. Da jeg benyttet tv-en opplevde jeg til tider veldig dårlig signal så dette trekker noe ned helhetsopplevelsen. Rommet var ellers bra utstyrt med strykejern, stykebrett, liten safe og kjøleskap uten noe innhold. Badet hadde det mest nødvendige som føner, såpe, shampo og to sett handklær da dette var ett dobbeltrom. Jeg opplevde under oppholdet noe fukt på gulvet under vasken trolig på grunn av en liten lekasje.
Strykejern/strykebrett, liten safe, tekoker og div. utvalg av kaffe/te og lite kjøleskap uten innhold.
Strykejern/strykebrett, liten safe, tekoker og div. utvalg av kaffe/te og lite kjøleskap uten innhold.
Dusj me shampo og shower gel.
Dusj me shampo og shower gel.
GOPR3540

En god og enkel frokost ble servert i resturanten i 2 etasje som også er en del av den åpne delen av hotellet. Det var også mulighet for å steke egne pannekaker under frokosten. Videre var det mulig å få ferskpresset appelsinjuice, i tillegg var det laget til med sjokoladefontene med mulighet til å dyppe fruktbiter.

Lojalitetsprogram:
Hos Scandic kan man benytte seg av deres eget lojalitetsprogram Scandic Friends eller SAS eurobonus. Scandic Friends har 4 medlemsnivår som man må overnatte mellom 5 til 45 kvalifiserende netter for oppnå de ulike nivåene og dette over en 12 måneders periode. Til gjengjeld får man blant annet poeng, matkupong/matrabatt, 48 timers romgaranti, bo 2 betal for 1 og lignende alt etter hvilket nivå man har. Benytter du deg av SAS eurobonus tjener man 500 poeng per natt.
Hotellet tilbyr også et enkelt treningsrom med tredemøller, sykler, ribbevegg og div. manualer og skråbenk.
Internett:
-Nedlasting 4,9 Mbit/s
-Opplasting 4,8 Mbit/s

Oversikt

Fordeler

-Reint og ryddig
-Nytt og moderne med fine fellesområder
-Bra frokost

Positivt frokost:
-Fersk presset appelsinjuice
-Sjokoladefontene til frukt slår aldri feil blant barn

Ulemper

- Fukt/liten lekasje under vask på badet
- I perioder dårlig tv signal
- Tusj/skitt på gardin foran vindu

Komfort

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Et romslig og moderne flyplasshotell i umiddelbar nærhet til ankomstterminalen.

3.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *