Thai Airways feirer 57 år med kampanjepriser

Thai Airways fyller 57 år med en kampanje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thai Airways fyller 57 år den 1. mai 2017 og feirer det med nok et salg i økonomi og business.

 

Det er ikke lenge siden vi skrev om Thai Airways’ kampanje i lavsesong. Nå er det altså et nytt, verdensomspennende salg i gang for å markere 57 år som flyselskap. Forrige tilbudsperiode var bare med økonomibilletter, denne gangen er det også mulig å booke flyreise i business til rabatterte priser.

 

Fra Oslo til Økonomi fra Business fra
Thailand 3 942,- 20 810,-
Singapore og Malaysia 4 196,- 22 292,-
Vietnam Kambodsja, Myanmar og Laos 4 351,- 22 447,-
Indonesia, Filippinene og Hong Kong 4 395,- 25 336,-
Australia 7 148,- 31 453,-

 

Book innen 31. mars og reis mellom 1. mai og 30. juni eller 1. september og 31. oktober.

Prisene krever at du booker for minst to voksne og er borte mellom tre netter og tre måneder og det er begrenset med billetter per avgang. Thai kan også by på et gratis stopp i Bangkok på utreisen for de som ønsker et ekstra stopp på reisen sin. Billettene booker du på denne siden.

Bonusopptjening

Økonomibillettene blir booket i billettklasse V og W som gir 25% bonusopptjening til Thai sitt eget program Royal Orchid Plus, men ingenting til Eurobonus. Businessbillettene blir booket i J som gir 125% til Thais program og hele 200% hos SAS.

Visste du at

Thai Airways ble startet i 1960 som et joint venture-selskap mellom SAS og Thailands nasjonale flyselskap, Thai Airways Company? SAS eide 30% av det nye selskapet som var verdsatt til to millioner thailandske baht, ca 480 000 norske kroner med dagens kurs. Formålet med samarbeidet var å skape internasjonal virksomhet i Thai Airways Company som ellers bare fløy innenlands.

SAS bistod med sin kompetanse innen operativ drift, ledelse og markedsføring, og drev opplæring for å bygge et helt uavhengig nasjonalt flyselskap på kortest mulig tid. Thailandske statsborgere var etter hvert i stand til å påta seg fullt lederansvar og antall ansatte fra utlandet utgjorde under én prosent av de ansatte med base i Thailand i 1987.

Selskapets første flytur var 1. mai 1960 som passende nok også er første reisedag i dette salget. Etter 17 år med økonomisk bistand fra SAS kjøpte den thailandske regjering ut de resterende 15% av SAS-eide aksjer. I dag er det Thailands finansdepartement som eier 51% av selskapet, mens 47% omsettes på børs.

Thai Airways fyller 57 år med en kampanje
Thai Airways fyller 57 år med en kampanje

Kilde: Thai Airways og Wikipedia

 

Kommentar

    • Upsaker sier

      Hei John. Vi beklager at denne artikkelen kom ut litt sent. Denne siden blir drevet dugnadsbasis, så det er ikke alt vi får publisert på timen. Håper du likevel finner noen gode priser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *