Thon Hotel Oslo Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotel Oslo Airport er et moderne konferanse- og forretningshotell med 435 rom, og det ligger 10 minutter unna Oslo Lufthavn på Gardermoen. Hotellet er ideelt for konferanser men kan også passe som overnatting i forbindelse med flyreiser. Det kjøres regelmessig shuttlebuss mellom Gardermoen og hotellet.

Mitt besøk ved hotellet skyltes en fagkonferanse og jeg ankom hotellet rundt klokken 09:00. For å bli kvitt bagasjen forsøkte vi oss med innsjekk med det samme vi ankom, men resepsjonisten sa at de bare hadde tilgjengelig rom i en høyere prisklasse, disse rommene skulle de ha 300,- kroner ekstra for. Jeg viste da fram mitt GHA Platinum kort og spurte om det var mulig å få oppgradert rom på grunn av status. En rask ordveksling fulgte mellom resepsjonisten og resepsjonssjefen før den hyggelige unge resepsjonisten kom tilbake og med et smil kunne bekreftet at oppgradering var helt i orden.

Jeg mottok nøkkelkort og gikk opp på rommet som befant seg i fjerde etasje. Det var et godt stykke å gå, dette på grunn av at hotellet er oppført i flere separate blokker, men du går innendørs hele veien.

Rommet jeg fikk tildelt var et Business rom som er romslig og komfortabelt, dette har også en egen sittegruppe hvor du kan sitte å slappe av.
Innenfor ytterdøren finnes en benk med god plass til en stor koffert eller plass til to vanlige små kofferter.

God plass til kofferter
God plass til kofferter

 

Sengen er en stor og god dobbeltseng med fire store puter. Ved fotenden er det lagt på et rødt pledd som matcher øvrig interiør. På toppen av pleddet lå det morgenkåper samt tøfler. Sengen var av det myke slaget men veldig behagelig og god å ligge i. Sengegavlen er sort, og rett bak sengen er den polstret. To lamper med vanlig lys samt leselys var montert på sengegavlen. To enkle nattbord var plassert på hver av sengen.

God dobbeltseng
God dobbeltseng
Morgenkåper og tøfler ligger på sengen.
Morgenkåper og tøfler ligger på sengen.

 

Gulvet på hele rommet har et mørkt brunlig teppe, den ene veggen var malt med en skarp oransje farge mens øvrige vegger var malt med lyse. Ved vinduet sto en veldig behagelig sofa samt et lite rundt bord. Dersom en skal tilbringe litt tid på et hotellrom er en god sofa et viktig møbel for å ha det bra.

Sofa og et lite bord.
Sofa og et lite bord.

 

Et arbeidsbord er plassert på motsatt vegg i forhold til sengen, den tilhørende stolen til arbeidsbordet var dårlig. Telefon og en moderne rund kuppellampe sto på skrivebordet.
Et litt lite flatskjerms fjernsyn sto på en kommode og kanalutvalg var bra. Styring av temperaturen på rommet foregikk via fjernkontrollen og fjernsynet.

Arbeidsbord og fjernsyn
Arbeidsbord og fjernsyn

 

Et stort skap med en åpen hylleløsning står i inngangspartiet. Skapet inneholdt strykejern og strykebord samt godt med oppbevaringsplass. I den åpne hylleløsningen sto en automatisk minibar, vannkoker, kopper og glass, samt gratis te og kaffe. På enden av skapet hang litt informasjon samt noen reisemagasiner.

Thon Oslo Airport_7963

 

Minibaren har et magert innhold, kun tre flasker øl, tre flasker vann, to vin, en brus og peanøtter. Men i motsetning til mange andre norske hoteller så finnes det nå innhold i minibaren ved dette hotellet.

Minibar
Minibar

 

Badet var stort og godt. Alle vegger er belagt med lyse fliser og brukket av med en nøytral sort bord. Her er to servanter som er montert i en stor sort steinplate, speilet er inn fliset og dekker hele veggen bak servanten. Belysningen god og moderne i form av spotter i tak. Dusjen er skjermet med to glassdører, gulvet inne i dusje er belagt med små fliser og det hele ser moderne og flott ut. Det eneste som er litt stusselig er det simple dusjhodet og såperemedier som tørker ut min hud.

To servanter
To servanter
Dusj
Dusj

 

Hotellet har en tradisjonell buffetrestaurant, dette er for øvrig samme sted hvor en helt grei frokost blir servert.
Like ved ligger det en trendy Ala Carte restaurant med navn Fusion hvor prisene slettest ikke er så aller verst. I Fusion finnes det en «walk in» vinkjøl hvor du etter hotellets eget utsagn «kan finne dine favorittviner fra fjern og nær».

Fusion Wine & Dine
Fusion Wine & Dine

 

Hotellet har også treningsfasiliteter og veldig gode parkeringsmuligheter.

 

 

 

 

 

Oversikt

Fordeler

Nytt og moderne hotell.
Store rom.
Fikk oppgradert rom med sofa.
Shuttlebuss mellom terminal og hotell.

Ulemper

Dårlig dusjhode.
Lite utvalg i minibar.
Langt fra terminalen.
Dyrt å kjøre drosje til hotellet.

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Et greit hotellvalg i forbindelse med konferanser og jeg hadde et flott opphold ved hotellet. Som konferansehotell er dette et greit valg.

3.9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *