Tilbud på SAS Plus-billetter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har i disse dager en kampanje hvor de selger billetter i SAS Plus til reduserte priser. Tilbudet gjelder til et utvalg av destinasjoner som du ser nedenfor og må bestilles senest søndag 18 august.

Fordelen med å reise i SAS Plus er at det gir deg fordeler i form at dobbelt så mange EuroBonus-poeng som i GO, valg av sete ved booking, billetten kan avbestilles eller ombookes uten kostnad, dobbelt så mye baggasje som i GO (2×23 kg), fri servering ombord, tilgang til lounge og fast track på de flyplassene SAS tilbyr dette. Når flyet ikke er fullt vil det normalt være mer plass til passasjerer i Pluss en i Go, så det kan bety bedre mulighet for et ledig midtsete hvis du er en av dem som setter pris på dette. Så kanskje det kan være verdt noen hundrelapper ekstra og bestille en SAS Plus billett neste gang? For en tur/retur billett i SAS Plus til ca 1 600 kroner kan være billigere enn det du må betale i SAS Go, og i så tilfelle bør det jo ikke være tvil.

SAS Plus tilbud

Det er desverre ingen opplysninger om hvilket tidsrom kampanjen er gyldig, men det er jo bare å starte søket etter en reise i Plus!

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *