Holiday Inn Paris Opera

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Holiday Inn Paris Opera ligger som navnet antyder like ved Paris Opera i 9. distrikt eller arrondissement som det heter på fransk. Innenfor en radius på 20 minutters gange fra hotellet finner du det meste av interesse i Paris, Sacre Ceur, Montmartre, Louvre, Notre Dame, Seinen, Palais Garnier, kjøpesentrene Galeries Lafayette, Printemps og togstasjonene Gare du Nord, Gare de L’est og Les Halles. Fra disse togstasjonene kommer du deg enkelt til Charles de Gaulle og Orly flyplass. 40-50 minutter avhengig av rute. Taxi er et greit alternativ fra togstasjonen til hotellet om du har bagasje. Jeg hadde kun en liten sekk og spaserte greit fra Gare de Nord til hotellet på 10 minutter. Metrostasjonen Grands Boulevards ligger rett utenfor hotelldøra for deg som vil spare beina og taxikroner.

Holiday Inn Paris Opera er et av 15(!) Holiday Inns i Paris og er en del av Intercontinental Hotels Group som for øvrig har ytterligere 4 hotell i Paris. Er du et ivrig IHG Rewards Clubs medlem så er det absolutt muligheter i denne byen! Hotellet ble totalrenovert i 2011 og fremstår som meget fresht og nytt. Hotellet har 118 rom i forskjellige størrelser; Executive Room, Family Room med dobbeltseng og sofasofa, Standard Room med valg mellom king, queen eller twin. Executive rommene er noe større enn standard rommene og har en liten sittegruppe. Det er en egen executive level på hotellet men med ingen nevneverdig forskjell fra de andre etasjene. Alle rom har bad med dusj. Bra trykk og temperatur på vannet. Hårføneren var selvfølgelig på plass. Det samme med standard utvalg såpe og shampo.

Holiday Inn Paris Opera bed
Sengen
photo 4a
Minibar og kaffebrett
photo 3a
Hårfønern er på plass
photo 2a
Ryddig og innbydende bad
photo 3
Roomservice meny

Grei minibar med vin, øl, sprit, blandevann og snacks. Vannkoker med et greit utvalg te og kaffe. Kun pulverkaffe, ingen pods type Nespresso. Men hvem drikker vel instant coffee når man har så mange herlige kaffebarer rett utenfor døra. Jeg hadde booket vanlig standard rom med queen seng. God seng med et godt utvalg puter som sikret god nattesøvn. Rommet var veldig stille og airconditioningen var utmerket. Hotell-tv med en håndfull engelsktalende kanaler ellers stort sett franske. Som forventet. Jeg bruker veldig liten tid til tv-titting når jeg er på hotellrommet så alle funksjoner ble ikke utprøvd men radio og filmleie var også mulig. Internett er derimot noe jeg som de fleste andre bruker konstant.

Hotellet tilbyr WIFI (gratis for executive room og IHG rewards medlemmer) som man får login detaljer for ved innsjekk. Pris 10 euro for 24 timer. Internettet var veldig tregt og jeg endte til slutt opp med å bruke roaming. Hvor vanskelig kan det være å få til raskt stabilt internett? Det finnes dog ett business senter med PC og printer. Ismaskiner og concierge likeså uten at jeg prøvde disse. Trenger du å få renser/vasket klær så fikser de det også mot noen skarve euro.

holidayinnbar
Hotellbaren
holidayinn
Frokostsalen

Hotellet har to møterom som tar fra 8 til 100 personer alt etter oppsett. Frokostserveringen foregår i andre etasje og har det man trenger for en god start på dagen. Continental breakfast med noen varme retter. Et stykke igjen til Rica-frokosten men helt grei. Hotellet har også en bar/lounge hvor man kan leske strupen etter en tørstende dag. Har du ikke bestilt på forhånd så må du ut med fra 205 euro pluss avgifter og oppover. Jeg bestilte gjennom Hotwire.com og slapp unna med ca. 150 euro. Alt i alt fremstår hotellet som et veldig bra hotell i økonomiklassen og jeg bor gjerne der igjen.

Fordeler:
– beliggenhet
– nytt og rent
– bra rom med god seng og ventilasjon

Ulemper:
– ustabilt WIFI

Karakter:

6 av 10
6 av 10

Funfact:
Holiday Inn ble grunnlagt i Memphis Tennessee 1.august 1952.
Holiday Inn kjeden har over 434000 rom i over 3400 hotell verden over.
Holiday Inn navnet var opprinnelig ment som en spøk fra arkitekt Eddie Bluestein med referanse til musikalfilmen fra 1942 med samme navn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *