KLM med godt tilbud i World Business Class til Karibien

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

KLM tilbyr i disse dager billetter i deres World Business Class til 4 destinasjoner i Karibien til under halv pris av den vanlige, laveste prisen. For bare kr 9 990,- kan du sikre deg en tur/retur billett til Aruba, St Maarten, Bonaire og Curacao. Du kan også få billetter i Economy class til kr 6 300,-. Billettene må bestilles senest 26. august, og reiseperioden er mellom 19. august og 30. september, med siste frist for retur den 15. oktober.

Det beste er at det tydeligvis ikke bare gjelder fra Oslo, men også fra andre norske destinasjoner. Vi fant følgende priser fra Kristiansand til St Maarten:

KLM2

(Klikk på bildet for å få bedre bildekvalitet)

Det kan av bildet over se ut til at man må være borte i minst 7 netter for å få denne prisen. Man finner lignende priser til de andre destinasjonene nevnt over.

Kampanjen for disse billettene er ikke spesielt godt markedsført bortsett fra på KLM‘s Facebook side. Men du kan komme til tilbudene ved å klikke på denne linken for så å velge en av destinasjonene som er på tilbud og spesifisere at du vil reise i Business Class.

Ved å klikke på denne linken, kan du se hva KLM sier om sin World Business Class.

Bonusfebers Jørgen, har tidligere laget en rapport fra en reise i KLM World Business Class. Du finner den på denne linken.

KLM er med i SkyTeam, og KLM har et bonusprogram som heter Flying Blue. Du finner mer info om dette programmet på KLM’s hjemmesider som du finner om du klikker på denne linken. Eller du kan lese Bonusfebers egen Guide til Flying Blue, som du kan klikke på denne linken for å finne. For en reise til denne prisen, Kristiansand-Amsterdam-Saint Maarten, vil det gi 14 526 Flying Blue poeng. For de andre destinasjonene er det bare mindre forskjeller.

Så har du ferie (og feriepenger) igjen, er det bare å bestille! Vi ønsker god tur!

KLM3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *