Tilbyr Hyatt statusmatch til Diamond igjen?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det går rykter flere steder på internett at Hyatt nå igjen tilbyr statusmatch til deres ettertraktede Diamond status. Se her hva du skal gjøre for å prøve å matche din elite status hos dem.

Ifølge bloggen View From The Wing, så tilbyr Hyatt nå igjen statusmatch til kunder som har elitestatus hos konkurrerende hotelkjeder. Bloggen har fanget opp en Twitter melding hvor Hyatt ber kunden innsende dokumentasjon for sin status hos konkurrenten samt bevis på minst ett opphold.

Skærmbillede 2015-11-20 kl. 13.33.09

Hyatt har ikke offisielt gått ut med at de igjen tilbyr statusmatch, men det er da et verd et forsøk, hvis du har status i et andet hotellprogram.

Hyatt Gold Passport Diamond er en status som er meget populær og som er kjent i bransjen for å være et av de bedre. Som Diamond medlem mottar man 4 vouchere i året til suiteoppgraderinger. Og til forskjel fra øvrige hotelkjeder, så kan disse brukes til å få en bekreftet oppgradering allerede på bookingtidspunktet.

Hyatt har tidligere tilbudt såkalte challenges, hvor man skulle bo et visst antall netter for å opprettholde den statusen man har fått tildelt. For tiden har de ikke offisielt denne challengen.

At Hyatt igjen går lidt aggressivt til verks for å kapre kunder kan passe veldig godt med at Marriott i denne uken meddelte at de kjøper Starwood kjeden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *