Turkish Airlines åpner fem lounger på nye Istanbul flyplass

Turkish Airlines Miles& Smiles lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Turkish Airlines planlegger å åpne totalt fem lounger på nye Istanbul flyplass. Flyselskapet hadde ifølge mange en av Europas beste business class-lounger på den gamle flyplassen, så det må være lov til å ha høye forhåpninger til de nye loungene.

Loungene vil være tilgjengelig for reisende på business class og medlemmer i fordelsprogrammene Miles & Smiles Elite Plus og Elite, Star Alliance Gold og Corporate Club.

Per i dag er tre av loungene åpnet; Turkish Airlines Business Lounge, Miles & Smiles Lounge og Domestic Lounge. Sommeren 2019 åpner Exclusive Lounge og Arrival Lounge.

Business Lounge

Turkish Airlines Business Lounge er på snaut 6.000 kvadratmeter og inneholder blant annet 13 suiter med dusj, i tillegg til en egen museumsdel i samarbeid med Istanbul Modern. Loungen rommer inntil 765 gjester.Turkish Airlines Domestic Lounge

Miles & Smiles Lounge

Turkish Airlines er også på rundt 6.000 kvadratmeter. Den kan også romme inntil 765 gjester og tilbyr 11 suiter med dusj. Av andre tilbud kan nevnes spillkonsoller, golf simulatorer og en stor lekeplass for barn. Et eget teknologisenter med 3D-briller og VR er under planlegging. Begge loungene tilbyr møterom, bibliotek og bønnerom.

Turkish Airlines Miles& Smiles lounge

Domestic Lounge

Turkish Airlines Domestic Lounge er tilgjengelig via en egen inngang som ligger utenfor terminalen. Her kan passasjerene foreta innsjekking og transfer direkte til flyet via busser. Av øvrige fasiliteter kan nevnes salonger med komfortable sittegrupper, mat fra det tyrkiske kjøkken, en stor lekeplass for barn, en egen medievegg med flere TV-skjermer og bønnerom.

Turkish Airlines Business Class lounge

Vi håper å komme tilbake med en fyldig test av loungetilbudet så snart som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *