Uber med VIP-program

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Uber har i det stille lansert en form for lojalitetsprogram kalt UberVIP. Benytter du deg av 100 turer i løpet av en måned blir du invitert inn.

Vel å merke er ikke dette implementert i alle byer, men kun noen «utvalgte markeder». Dette er for eksempel ikke tilgjengelig i Oslo enda, mens byer som New York, Washington DC og Denver står på listen hvor dette er tilgjengelig.

Etter 100 fullførte turer vil du få en invitasjon som gjør at du nå også kan se UberVIP-biler i appen, i tillegg til de andre valgene som for eksempel UberBlack, UberX og UberTaxi. UberVIP gir deg de fineste bilene Uber har tilgjengelig, i tillegg til at samtlige av sjåførene har en rating på 4,8 eller bedre. Prisen er satt lik som UberBlack.

Rabattkoder

Dersom du ennå ikke har lastet ned Uber, kan du nå få 60 kroner i rabatt på din første tur. Denne rabatten får du ved å registrere deg gjennom denne linken: https://get.uber.com/invite/cvy9l

I tillegg til denne rabatten, kan du også få 20% rabatt på din neste tur ved å skrive inn koden UberOsloVG under «Promotions» i app-menyen, før du bestiller tur.

Les også:

Uber: Spar penger på transport fra flyplassen til hotellet
Bonusfeber tester Uber i Oslo
Uber lansert i Oslo
Vi tester sjåførtjenesten Blacklane
MyDriver: Alternativ til taxi i Tyskland

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *