United Airlines Polaris Lounge i San Francisco

United Airlines Polaris Lounge San Francisco

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

United Airlines sin nye Polaris Lounge I San Francisco er absolutt verdt et besøk hvis man har business class-billett med et Star Alliance flyselskap. Restauranten og den spennende menyen var et høydepunkt.

Adgang til United Airlines Polaris Lounge er ganske eksklusiv. Bare reisende med en business class-billett på en langdistanserute i Star Alliance slipper inn her. Du har ikke adgang om du skal videre til USA, Canada, Mexico eller Karibia, selv om du sitter foran i flyet. Høy status i Star Alliance, for eksempel SAS EuroBonus Gold eller høyere, hjelper heller ikke. Du har imidlertid adgang hvis du kommer inn med United Airlines og skal videre med samme selskap.

Hjemreisen min startet i San Francisco, hvor jeg allerede hadde sjekket inn på nett. Siden jeg bare hadde håndbagasje med meg, kunne jeg gå direkte til sikkerhetskontrollen. Her hadde jeg tilgang til Priority-køen, siden boardingkortet mitt var merket med TSA Pre. Det var ingen kø her og de hadde også installert en av de nye røntgenmaskinene som gjør at man ikke behøver å ta PC eller vesker ut av håndbagasjen. Det var heller ikke nødvendig å ta av sko og belte.

Transportation Security Administration (TSA) planlegger å installere 300 av disse nye røntgenmaskinene i løpet av sommeren. Maskinene fra Smith Detection har vært brukt i en testperiode på en rekke amerikanske flyplasser siden 2017. Resultatene ser svært lovende ut.

Polaris Lounge ligger i boarding area G, hvor de internasjonale avgangene går fra. Også SAS SK936 som skulle ta meg hjem til København. Hvis man har god tid og liker å se på fly, kan man gjerne besøke observasjonsdekket i enden av terminalen.

Dining Room

Dining Room

Jeg ble tatt vel imot i restauranten som har rundt 30 sitteplasser. Jeg fikk tildelt meny, og valgte rødbettartar til forrett og fylt Napakål med krabbekjøtt, sopp og hummerbuljong til hovedrett. Til å drikke valgte jeg først en Riesling og deretter en Malbec, slik menyen foreslår.

Dining Room meny

Etter et lite øyeblikk ble vinen servert, sammen med an liten amuse-bouche besteånde av syltet avokado. De to rettene jeg hadde bestilt var gode og flott anrettet. Betjeningen var også hyggelig og serviceinnstilte.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Etter hovedretten var det også plass til en liten dessert i form av sjokoladekake med is. Alle rettene var nylig tilberedt og ikke noe som bare var plukket ut av et kjøleskap.

Da jeg forlot Dining Room etter en halvtime var loungen nesten tom. Jeg hadde åpenbart kommet på et tidspunkt hvor mange av gjestene skulle reise videre.

Buffet og bar

Bar

Baren har et mangfoldig utvalg og en omfattende meny bestående åtte røde og åtte hvite viner av høy kvalitet. Baren har også åtte forskjellige typer øl på fat og serverer det meste av cocktails. I motsetning til United Club-lounger trenger du ikke å betale for premiumproduktene i Polaris Lounge.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Loungen har også en omfattende buffet med alt fra sushi, salater og varme retter, til ost og kaker.

Sitterplasser

Det er mange forskjellige typer sitteplasser og nesten alle har både vanlig strømuttak og USB. WiFi-forbindelsen er også lynrask. Det er god utsikt over flyene og flyplassen fra hele loungen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Loungetilgang med gullkort

Hvis man skal fly med SAS, men ikke fly business class og har et SAS EuroBonus gullkort eller tilsvarende, kan man benytte United Club-loungen på samme terminal. Her er imidlertid utvalget mat, øl og vin svært begrenset. Av øl kan man bare velge mellom Budweiser og Coors Light.

Litt bedre stelt er det hvis man skal videre innenriks med United. Da har man tilgang til en større United Club med litt bedre utvalg av mat og betjent bar. Her kan du også få et glass vin, Budweiser eller Coors Light gratis. Skal du ha en bedre vin eller fatøl må du imidlertid betale. For eksempel koster en Lagunitas IPA fem dollar.

Oversikt

Fordeler

+ Mulighet for et raskt måltid i Dining Room
+ Godt utvalg av mat og drikke
+ Rikelig med plass
+ Hyggelig betjening
+ Massevis av strømuttak
+ Lynraskt internett
+ Dusjfasiliteter
+ Alt av vin, brennevin og øl er gratis

Ulemper

- Det kan være fullt i Dining Room
- Bare adgang for business class og first class

Mat og drikke

Fasiliteter

Komfort

Plass

Overall Rating

Konklusjon

Polaris Lounge har alt du trenger og det er normalt nok av plass. Maten i Dining Room er på nivå med en god restaurant. Loungen har gode muligheter for å jobbe eller bare slappe av.

4.9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *