Nå kan du booke premium economy hos Brussels Airlines

Brussels Airlines Premium Economy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Brussels Airlines annonserte i februar et helt nytt om bord-produkt. I tillegg til en oppgradert business class og økonomiklasse, vil flyselskapet for første gang også tilby premium economy. Premium economy-billetter er nå i salg for reiser fra og med 1. august.

Det første flyet med oppgradert kabinvar tilbake i trafikk for Brussels Airlines 29. april. Med premium economy skal flyselskapet tilfredsstille kunder som ønsker høyere komfort, uten å betale for en business class-billett.

Bedre komfort og underholdningssystem

Det nye premium economy-kabinene er helt separat fra de andre klassene, noe som skaper rolige og behagelige omgivelser myke, blå og lilla fargetoner. Med bare 21 seter er den rolige atmosfæren en av nøkkelegenskapene til det nye premium economy-produktet.

Et større sete med mykere puter vil hele flyturen bli langt mer behagelig. Seteavstanden (seat pitch) er 38 tommer, noe som gir 23% mer beinplass i forhold til økømiklasse. Setene er også bredere, har større nakkestøtte, større armlene og kan lenes hele 40 grader tilbake. Den 13,3’’ skjermen er noe av det største som finnes på premium economy i Europa. Setene har selvfølgelig både vanlige stikkontakter og USB.

Oppgrader for 90 Euro

Siden premium economy er et helt nytt produkt for Brussels Airlines, har selskapet valgt å tilby de nye setene når fem renoverte fly er i trafikk. På den måten sikrer man at produktet faktisk er tilgjengelig for de kundene som bestiller det. Billettsalget for premium economy har nå åpnet for flygninger fra 1. august. De nye kabinene vil først bli tilgjengelig på selskapets tre ruter til Nord-Amerika og vil deretter innføres gradvis på selskapets ruter til Afrika.

Fram til 1. august kan kunder i økonomiklasse, som er så heldige at de får fly med et renovert fly, oppgradere billetten sin for 90 Euro.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *