Thon Hotel Lillestrøm

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotel Lillestrøm ligger i storgata, nær sagt midt i Lillestrøm sentrum. Hotellets fasade er i rød teglstein og hotellets ytre gir deg ingen store forventninger om utsøkt luksus.

Thon Hotel Lillestrøm
Thon Hotel Lillestrøm

 

Resepsjonsområde er nesten som et vindfang, trangt og lite men sittegruppe, TV og kaffemaskin har de klart å klemme inn. Mottagelsen var det ingenting å utsette på, det gikk raskt og smertefritt.

Sittegruppe i resepsjonen
Sittegruppe i resepsjonen

 

Hotellets korridorer er teppebelagt og ei heller det helt store. Ved mitt besøk, luktet det egentlig litt rart, litt som stillestående luft.

Korridor
Korridor

 

Jeg hadde booket oppholdet på nett hos Via Egencia og hadde i valgene jeg fikk opp puttet ekstra kroner inn for å få rom med dobbeltseng, og dobbeltseng ble det. Den var forholdsvis grei å ligge i, men kanskje litt vell myk.

Dobbeltseng
Dobbeltseng

 

På dette oppholdet var vi flere fra samme firma som bodde på hotellet, følgelig ba jeg om å få inspisere rommene til to andre kollegaene. De hadde begge booket billigste rom med enkeltseng, men begge hadde fått rom med dobbeltseng, så langt alt ok. Da jeg oppdaget at den ene av de to hadde fått et mye større rom enn meg, et rom som også inneholdt liten sittegruppe tiltros for at jeg hadde booket et dyrere rom og i tillegg er Thon Member Gold, da ble jeg oppgitt og skuffet.

Vell, tilbake til mitt lille rom. Ved vinduet sto et arbeidsbord med lampe, telefon, vannkoker og noe remedier som tilhørte minibaren. En minibar med noe skrantent innhold var plassert under arbeidsbordet.

Arbeidsbord
Arbeidsbord
Vannkoker, kaffe og te
Vannkoker, kaffe og te
Skranten minibar
Skranten minibar

 

Vegger er påført gammeldags strietapet som er malt lys grå-blå, noe som er med å forsterke «billig» inntrykket, gulv har parkett. Fjernsynet er fastmontert på vegg borte ved arbeidsbordet, kanalutvalg var greit, men plasseringen skikkelig ille, å ligge i sengen å se på en TV som er plassert i en krok er ikke greit.

Arbeidsbord og TV
Arbeidsbord og TV

 

Som du ser av bilde under, rommet er lite og det var trangt å passere mellom enden på sengen og veggen. Ekstra pute lå tilgjengelig i den åpne skapløsningen og baderoms døren hadde fått påmontert helfigurs speil.

Mot inngangsdøren
Mot inngangsdøren

 

Størrelsen på badet var helt grei, gulv og vegger er fliselagt og servant er vegghengt. Belysning i form av spotter i tak, noe som ga for lite lys når en bøyer seg fram for å kikke i speilet. For kvinnelige gjester må dette være et mareritt.

Servant
Servant

 

Dusjløsning i form av en litt skranglete dusjvegg, blandebatteri var av bra kvalitet, mens dusjhodet en billigvariant.

Toalett og dusj
Toalett og dusj

Ved ytterdør, litt informasjon samt en paraply.

Litt informasjon samt paraply
Litt informasjon samt paraply

Hotellet er tilknyttet en Egon Restaurant som byr på en  meny med småretter, pizza, hamburger, biffretter samt laks og andre fiskeretter. Egon serverer frokost, lunsj og middag.

 

Konklusjon:  Hotellet har en sentral plassering i sentrum, det er enkelt å ta seg en spasertur ut i gatene, som nødvendig overnatting duger hotellet du får seng og frokost, men ikke mye mer. Dette er ikke et hotell som anbefales dersom du skal bo over tid. Det at jeg er Thon Member Gold og det at jeg hadde lagt mer penger inn i oppholdet og ender opp med et dårligere rom enn en som har betalt mindre og er uten noen status, er slett håndverk fra hotellets side og er kanskje med på å farge mine opplevelser av oppholdet.

 

4av10

 

[box style=’info’]

Lokasjon:  Gågaten i Lillestrøm, Storgata 25.

Rom type: Dobbeltrom med dobbeltseng.

Rompris: 1035,-

Bonus programThon Member

Hjemmeside: Thon Hotel Lillestrøm

Fordeler: Sentralt i Lillestrøm, god frokost.

Ulemper: Slitt billighotell som koster mye i forhold til standard.

[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *