Velkomstbonus for Flying Blue-kredittkort!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere skrevet om Flying Blue-kredittkortet som tilbys av Resurs Bank. Om du ikke er innehaver av kortet allerede, fristes det nå med 5000 miles i velkomstgave om du bestiller kortet før utgangen av juni.

Mange har kanskje ikke fått med seg at andre enn EuroBonus og Norwegian Reward tilbyr kredittkort i Norge med opptjening, men som du kan lese i vår tidligere artikkel, finnes det også kredittkort som gir deg miles i Flying Blue. For de som ikke er kjent med programmet kan vi si at Flying Blue er lojalitetsprogrammet til bla. KLM og Air France. Mange nordmenn er hyppige brukere av disse selskapene og du kan lese mer om programmet i vår «Guide: Flying Blue«.

I Norge er det Resurs Bank som tilbyr kredittkortet (et World MasterCard) som gir deg opptjening av Flying Blue-poeng. Kortet kommer i to utgaver, hhv. Premium og Classic. Premium har en opptjening på 20 miles pr. 100,- mens Classic har 10 miles pr. 100,- Begge kortene har årsavgift og Premium koster 595,- mens Classic koster 295,-.

Velkomstbonus
I forbindelse med lansering av ny nettside, reklameres det nå med 5000 miles i velkomstbonus om du søker om kortet før utgangen av juni. Du må i tillegg benytte kortet til minst -1- kjøp før utgangen av juli måned.

Om du er bruker av Flying Blue og ikke har kredittkortet er dette et godt velkomsttilbud. Om Flying Blue er ditt primære bonusprogram er kortet absolutt en kandidat til å være hovedkortet som brukes for å spe på poengkontoen.

Du kan søke om kortet på Resurs Bank sine hjemmesider: resursflyingblue.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *