Verdenspremiere med Kim Cesarion ombord på SK6953

Verdenspremiere med Kim Cesarion ombord på SK6953

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag spiller Kim Cesarion sin nye singel Call On Me i en høyde på 10.000 meter. Konserten foregår ombord på SAS’ direkteflyvning til musikk- og teknologimessen SXSW i Austin, Texas.

Sammen med sitt band, vil Kim Cesarion gjennomføre et eksklusivt live-spill om bord på SAS direkteflyvning SK6953 fra Stockholm til Austin.

Verdenspremien er arrangeres i samarbeid med Sony Music, og har som mål å gi reisende ombord SK6953 en unik og eksklusiv opplevelse.

Gjennomføring av dette prosjektet med SAS føles veldig kul. Det blir en pakket lanseringsuke for Kim Cesarion, og vi gleder oss til å skape en opplevelse utover det vanlige, sier Camilla Adamsson, leder av Brand Partnerships på Sony Music Sweden

SAS blir det første flyselskapet som flyr direkte fra Skandinavia til Austin, Texas for SXSW (South by Southwest),

Vi gleder oss til verdenspremien med Kim Cesarion ombord på SAS. Mange av passasjerene i flyet har musikkfestivalen som er en del av SXSW som mål, og nå får de en musikkopplevelse ombord i tillegg til en direkteflyvning som også sparer tid. Vi håper det skaper en veldig god atmosfære ombord og også i vår lounge, House of Scandinavia, den følgende dagen i Austin, sier Fredrik Henriksson, pressesjef i SAS

Nysgjerrig på hva som vil skje ombord? Sjekk ut teaseren SAS har lagt ut på Facebook.

Kim Cesarion skal også opptre på House of Scandinavia under SXSW. House of Scandinavia-loungen ligger rett ved inngangen til messen, som tiltrekker seg et stort antall besøkende fra hele verden i løpet av det ukes lange programmet, hvor musikk, innovasjon og teknologi er i fokus.

Om artisten Kim Cesarion

I 2013 slo Kim Cesarion gjennom debuten med Undressed. Han har over 67 millioner strømmer på Spotify og platina-priser fra blant annet Australia, Norge, Danmark og Sverige. Etter et hyllet debutalbum, mange utmerkelser og timer i studioet, er Kim Cesarion endelig tilbake med ny musikk i 2018.

Følg SK6953 live

Akkurat nå er SK6953 fra Stockholm til Austin i lufta og du kan følge det hele veien på Flightradar24. Flyet har også med en gjeng forumbrukere fra InsideFlyer, de vil oppdatere jevnt og trutt i denne forumtråden. Hjemreisen, som går kl 02:40 natt til fredag kan du følge som SK6953 her.

Kilde og forsidefoto: Pressemelding fra Sony Music

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *