Vi tester sjåførtjenesten Blacklane

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere testet sjåførtjenestene Uber og MyDriver, og når har turen kommet til Blacklane. Den største forskjellen mellom Uber og MyDriver er at Uber kan brukes til å «praie» en bil på direkten, mens MyDriver krever at du bestiller bil i forkant, til gitt tid og sted. I så måte ligner Blacklane sitt konsept mest på MyDriver. Her må du nemlig bestille bil på forhånd, enten gjennom deres hjemmesider (Blacklane.com) eller via deres app. Begge bestillingsmetodene er enkle og selvforklarende, hvilket du vil få se nedenfor. Det kan lønne seg å bestille senest 24 timer i forkant, siden det påløper et gebyr for «Express Sevice» når man bestiller etter dette (omtrent €5). Det er også et nattgebyr for turer mellom klokken 22.00 og 06.00.

Blacklane opererer i veldig mange byer rundt om i verden, blant annet i Oslo. Klikk her for en fullstendig oversikt.

 

Oslo Blacklane
Pris fra Oslo til Gardermoen

Blacklane tilbyr tre forskjellige kategorier på sine biler. Disse er som følger:

Types

I vår test bestilte vi en Business Class-bil både fra flyplassen til hotellet, og tilbake igjen til flyplassen. Bestillingen ble foretatt på Blacklanes mobil-app, og bestillingstrinnene ser slik ut:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Når disse trinnene er unnagjort, får du opp et sammendrag over bestillingen, samt mulighet til å se en kartoversikt over turen. Når du har bestilt, får du etter hvert en bekreftelse på e-post. Deretter får du en e-post med navnet og telefonnummeret til sjåføren. Du får også en e-post når sjåføren har ankommet, men det betinger selvsagt at du har tilgang til internett der du befinner deg.

I vår test må førsteinntrykket sies å være meget godt, siden vi ble hentet av en BMW 7-serie! Sjåføren var en høflig, ung mann i dress og slips, som hjalp til med bagasjen. Inne i bilen ble vi tilbudt vann.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

På tilbaketuren ble vi plukket opp av en Mercedes E-klasse. Sjåføren var her mer uformelt antrukket, men vi fikk hjelp til bagasjen samt vann i bilen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Totalprisen mellom flyplassen og hotellet kom i vårt tilfelle på €34 hver vei.

Konklusjon

Blacklane var en meget positiv erfaring, og jeg har ingen problemer med å anbefale denne tjenesten til andre. Undertegnede kommer definitivt til å benytte denne tjenesten hyppig i fremtiden, sammen med både Uber og MyDriver.

Dersom du ønsker å teste Blacklane kan du nå få €10 i fradrag på din første bestilling ved å bruke følgende kode når du bestiller: 5HNJHBN7 (Artikkelforfatteren får da også €10 i kreditt.)

Hva er dine erfaringer med disse sjåførtjenestene? Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor, eller i vårt forum.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *