Ving styrker posisjonen i Hellas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ving har hatt reiser til Hellas siden 1960-tallet, og i dag har de 15 greske øyer, over 70 ulike reisemål og et bredt hotelltilbud i sitt program. Denne sommeren befester Norges største reisearrangør sin stilling ytterligere gjennom å lansere flere viktige konsepthotell, blant annet nyheten Cook’s Club og det første familievennlige Casa Cook-hotellet, begge på Kreta.

Totalt kommer hele Thomas Cook Group, som Ving er en del av, til å sende over 3 millioner reisende til Hellas i år. Drøyt 300 000 av dem er nordiske kunder. I disse dager innvies Vings seneste hotellkonsept, Cook’s Club, i Hersonissos på Kreta, og på slutten av sommeren lanseres også det første familievennlige Casa Cook-hotellet, også det på Kreta. I tillegg åpner Ving opp portene til sitt første voksenhotell på Kos, Sunprime Pearl Beach i juli. Med de nye konsepthotellene vil Ving både lokke til seg nye målgrupper, og samtidig befeste stillingen sin i Hellas.

Direktør i Ving Norge, Christian Grønli sier:

Hellas er vår nest største destinasjon etter Spania, og er et strategisk viktig satsningsområde. Målet vårt er å i de neste årene kunne utvide porteføljen vår enda mer og lansere enda flere konsepthotell der, noe vi vet kundene våre ønsker seg. Med mer enn tusen ansatte og mange verdifulle partnere i Hellas, er vi også forpliktet til å gjøre dette på en riktig og bærekraftig måte, som gagner både Thomas Cook og de lokale samfunnene der vi har våre virksomheter.

Thomas Cook investerer ca. 201 millioner euro i den greske turistnæringen i løpet av 2018, noe som er en økning på 22 prosent sammenlignet med 2016. Det er en satsning som er svært velkommen.

Elena Kountoura, gresk turistminister, sa ved innvielsen av Vings nye hotell Cook’s Club:

Thomas Cook er en nøkkelpartner i utviklingen av turistindustrien vår. Vi støtter og ønsker velkommen nye investeringsprosjekter som kan bidra til å gjøre Hellas attraktivt som turistdestinasjon.

Toppfoto: Ving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *