Vinn tur til New York med Scandic

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic To Go er i New York med et mobilt hotellrom i perioden fra 23. til 28. september, og du kan bli utvalgt til å være Scandics reisereporter.

Scandic åpner sitt mobile hotellrom i forbindelse med den nordiske North Food Festival, og det kommer til å hete Scandic Haymarket Square.

Nordic Food Festival er på Manhattan.
North Food Festival er på Manhattan.

Det er 3. året at denne festivalen finner sted, og det vil være kjente kokker der fra hele Norden. I løpet av festivalen vil det være en rekke events for folk med interesse for mat og drikke, som for eksempel sjokoladefremvisning, hot dogs fra Danmark, kurs i baking for barn og mye mer. Klikk her for en oversikt over hva som skjer.

Vinn en tur til North Food Festival med Scandic

Scandic er hovedsponsor som hotellpartner for North Food Festival og har nå en konkurranse hvor du kan vinne reise til festivalen, opphold og mye annet. Den utvalgte blir Scandics reisereporter og må ta bilder og rapportere fra de fem dagene festivalen varer. Delta i konkurransen ved å sende en søknad her.

Her er hva de ser etter hos en potensiell resiereporter:

Kvalifikasjoner

  • Vi foretrekker at du er en god fotograf, liker å lage korte videoklipp og liker å skrive. Det er et pluss dersom du også er aktiv på en sosial plattform som Instagram, en blogg, Youtube, Facebook, Snapchat eller Twitter.
  • Som person er du nysgjerrig, elsker å reise og har evnen til å fange øyeblikkene på en visuelt tiltalende måte.
  • Er 21 år eller eldre.

Søknadsfristen for denne jobben er 10. september.

Om Scandic To Go

Det mobile hotellrommet tilbyr alt som et vanlig Scandic-rom gjør, som for eksempel bad med fullt utstyrt bade- og toalettfasiliteter. Hotellrommet fraktes med skip over Atlanteren, og Scandic vil dokumentere hele reisen.

Hotellrommet er 18 kvadratmeter og har to 90 centimeter brede senger, en sovesofa og spesialdesignet oppbevaring til klær og andre gjenstander. I tillegg er rommet en stor terrasse, og frokost vil bli levert på døren. Du kan lese mer om dette rommet ved å klikke her, eller du kan se denne videoen:

 

 

Artikkelen er opprinnelig skrevet av Henrik Olsen for Bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *