Hilton HHonors kampanje med doble og triple poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Bonusprogrammet til Hilton Hotels, HHonors er kjent for stadig å ha kampanjer som gir oss muligheter for å opptjene flere poeng ved å bo på deres hoteller.

Ikke mer enn er deres doble poeng eller doble miles kampanje som gikk i sommer avsluttet før en ny høst-kampanje ser dagens lys. Den nye kampanjen går fra 1. september til 31. desember og gir deg doble poeng for overnattinger i midtuke (mandag-torsdag) og triple poeng for overnattinger i weekender (fredag-søndag).

For å delta i kampanjen må du for det første være medlem av HHonors, og deretter registrere deg for denne kampanjen. Det kan du gjøre ved å klikke på denne linken. Der vil du også finne en link til å melde seg inn i HHonors hvis du ikke allerede er medlem.

Vi synes dette er et meget godt tilbud, så har du planer om å bo på Hilton sine hoteller i løpet av høsten, bør du absolutt melde deg på denne kampanjen.

Les også: Snarvei til gullkort: Hilton HHonors Gold etter kun 4 opphold!

Et annet tips vedrørende HHonors, er at man kan dele opp poengene mot EuroBonus og mot HHonors. Dessverre er poengene som går til flybonus bare 1 poeng pr brukt USD, så det blir bare småtteri av dette. Gå heller inn i profilen din å si at du vil ha alle poengene på HHonors. Det gir deg mer verdi for poengene dine.

3108 03

 

3108 02

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *