Widerøe med storsatsing fra Bergen

München

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Denne sommeren åpnet Widerøe 6 nye direkteruter fra Bergen. De nye rutene er fra Bergen til München, Hamburg, Billund og Gøteborg. I tillegg settes det opp en ny direkterute mellom Bergen og henholdsvis Bodø og Tromsø.

Widerøe har valgt å sette inn sine splitter nye Embraer E-190-E2 som har 114 seter og anses som et meget miljøvennlig fly.

Her er de nye rutene fra Bergen:

  • Bergen – Billund: Mandag, onsdag, fredag – avgang 10:45, retur 12:30
  • Bergen – München: Mandag, onsdag, fredag – avgang 17:50, retur 21:10
  • Bergen – Hamburg: Tirsdag, torsdag, søndag – avgang 19:40, retur 21:55
  • Bergen – Gøteborg: Torsdag, søndag – avgang 10:45, retur 12:20
Widerøe Embraer E190-E2
Widerøes Embraer E190-E2

Nye ruter fra Kristiansand til London og Trondheim

I tillegg vil også Kristiansand nye godt av nye direkteruter. 13. august startet Widerøe å fly den nye ruten Kristiansand-London (STN) på mandag, torsdag, fredag og søndag. Avgangstider er 17.55, med retur 20:00. Til Trondheim kommer en ny morgenavgang på ukedager klokken 06.30, med retur 08.20. Ny er også mandag, onsdag og fredag, med avgang 10.50 og retur 15.30. Dagens ettermiddagsavgang på ukedager videreføres alle dager.

Avinor svært fornøyd med rutenyhetene

-Denne nye satsingen fra Widerøe med utgangspunkt fra Bergen er svært gledelig for norsk luftfart. De nye rutene som er lansert i dag er gode og sterke ruter som vi har stor tro på, sier Konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen. -Vi gratulerer Widerøe med dagen og ser frem til noen spennende år fremover med økt internasjonalt fokus. Widerøe er i dag det flyselskapet som har flest flybevegelser totalt ved Avinors flyplasser, avslutter han.

Administrerende direktør Stein Nilsen i Widerøe er svært fornøyd med satsingen.

– Dette er en stor satsing fra Widerøe. Vi mener Bergen og Vestlandet er ett av de mest interessante reiselivsproduktene i Europa. Disse destinasjonene representerer ruter der vi ser et stort potensiale for å trekke utlendinger til Bergen, samtidig som det vil være attraktive reisemål for bergensere, forteller Nilsen. Potensialet for økt turisme og forretningsreisende fra London til Kristiansand er også stort. Vi gleder oss til å ønske både gamle og nye passasjerer velkommen om bord, sier Stein Nilsen.

Nysgjerrig på hvordan det er å fly med Widerøe sine Embraer jetfly? Les vår test av Widerøes første tur med den nye flytypen.

Forsidefoto: flyupmike / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *