Siste sjanse til å kjøpe flybilletter på salg!

Flybilletter på salg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har de siste ukene vært velsignet med flybilletter på salg og ekstra gode priser hos flere av våre favorittflyselskaper. Salget går nå inn i sine siste dager, så hvis du vil sikre deg de beste prisene til høsten og vinterens turer bør du hive deg rundt nå!

Både Norwegian, Singapore Airlines og SAS har i disse dager høstsalg på flybilletter. Har du enda ikke sikret billetter med SAS begynner du få det travelt. Kampanjen med 1 000 000 billige reiser har sin siste dag salgsdag 30. august. Norwegian og Singapore Airlines gir deg litt bedre tid og har flybilletter på salg til hhv. 3. september og 11. september, men som alltid er det slik at de billigste billettene går først. Har du reiseplaner i høst er det derfor ingenting å vente på.

Norwegians høstsalg

Alle Norwegians destinasjoner er på salg, så her er det egentlig bare å velge og vrake. Det er heller ikke bare ruter fra Oslo Lufthavn som er på salg. De absolutte laveste prisene finner du til Berlin og London med priser fra kr. 229,- én vei. Øker du budsjettet med noen hundrelapper kan du stort sett reise over hele Europa, men som vanlig er det begrenset tilgjengelighet på de billigste billettene på de mest attraktive utfartsdagene.

Også langrutedestinasjonene er med når Norwegian har høstsalg. Bangkok eller Krabi fra 1349 og USA fra 1099,- én vei er absolutt gode priser det også. Det er heller ingen ulempe å få fly med Norwegians Boeing 787 Dreamliner.

Salget avsluttes 3. september.

Norwegian Dreamliner
Norwegian bruker flytypen Boeing 787 Dreamliner på sine langruter. Foto: Norwegian

The Great Singapore Airlines Getaway

Singapore Airlines har en stor kampanje gående med ekstra gode priser på hele 21 destinasjoner. Kampanjen kalles «The Great Singapore Airlines Getaway» og gir gode muligheter til å gjøre et kupp når neste luksusferie skal planlegges.

Singapore Airlines ble I 2018 utnevnt til «Worlds best airline» av både Skytrax og TripAdvisor. Dette er et kvalitetsstempel som er med på å garantere at du får en flyreise i toppklassen fra start til slutt.

Salget avsluttes 11. september.

Singapore Airlines Business Class
Singapore Airlines Business regnes for å være noe av det beste som er å få i Star Alliance. Foto: Singapore Airlines

1 000 000 billige reiser med SAS

1 000 000 billige reiser er en kampanje SAS kjører et par ganger i året. Her er det absolutt mulig å finne gode priser, i alle fall hvis du er litt fleksibel på reisedato. Som vanlig er det kun billetter i SAS Go (Light) det er kampanje på, men du kan du velge blant reisemål over hele verden.

Salget har sin siste dag i morgen 30. september.

SAS Airbus A330
Foto: SAS

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *