Wizz Air med ny rute mellom Wien og Bergen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den 25. november starter Wizz Air opp en ny direkterute mellom Wien og Bergen.

Det skriver Wizzair i en pressemelding i dag. Med priser fra EUR 29,99 og fire ukentlige rundturer, vil dette tilby gode tilknytningsmuligheter mellom Bergen og den østerrikske hovedstaden.

Wien blir den åttende direkteruten Wizz Air tilbyr fra Flesland. Fra før tilbyr Wizz Air direkteruter fra Bergen til Riga, Kaunas, Gdansk, Szczecin, Warzawa, Katowice og Budapest.

Det ungarske lavprisflyselskapet har en flåte bestående utelukkende av Airbus A320 og A321. Det står ingenting i pressemeldingen om flytype, men det er å anta at en kombinasjon av disse kan forventes på ruten til Bergen.

Rutetider

Den nye ruten til Bergen skal ha hele fire ukentlige avganger, med en rundtur mandag, onsdag, fredag og søndag. Rutetidene som ligger inne er slik for alle dager:

VIE – BGO 17:35 – 20:10
BGO – VIE 20:45 – 23:15

Ny base for Wizz Air

Ruten til Bergen opprettes i forbindelse med at Wizz Air etablerer en ny base i Wien. Ved utgangen av 2018 vil Wizz Air tilby hele 450 000 seter på rutene til og fra Østerrike, med 69 ukentlige avganger fra Wien.

I tillegg til Bergen, vil ruter også opprettes fra Wien til Gdansk, Tuzla, Varna, Bari, Malta, Roma, Valencia, Tel Aviv, Billund, Dortmund, Kutaisi, Larnaca, Nis, Ohrid, Tenerife og Tessaloniki.

Rutene ligger allerede ute til salg på wizzair.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *